Sport relief: final ‘swimathon’ preparaten met speedo

Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -7Tijdens mijn recente blog de reis naar Marokko heb ik mezelf gedwongen om vroeg wakker te worden elke dag en gaan voor een frisse, actieve ochtend zwemmen in de Kasbah Tamadot het prachtige zwembad. Gezien het feit dat ik nu minder dan een week verwijderd van het springen in de grote Olympic Aquatic Centre om te zwemmen voor Sainsbury ‘ s Sport Relief, ik ben het nemen van alle last-minute tips aan boord van dat ik het kan; tot dat einde, terwijl in Marokko, ik ging aan de slag met deze Speedo Biofuse Power-Paddles (die er uitzien als grote dolfijn-flippers gedragen op je handen) om te helpen bij het maximaliseren van de energie en drive die ik het genereren van mijn schouders en armen. Ik heb VEEL geleerd!…

Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help - COMPILATION2

Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -1-3

… De peddels zijn uitzonderlijk is voor de ontwikkeling van zwemmen-specifieke kracht; ik vooral voelde het voordeel in mijn deltoids en lats. De theorie is dat door het verhogen van de oppervlakte in contact met het water (en dus het verhogen van de weerstand van de ‘pull’), de toegevoegde kracht van deze reus ‘scheppen’ stimuleert de armen, schouders en rug om harder te werken in concert. Ze zijn ook een fantastische manier om snelheid te verbeteren – ik denk niet dat ik ooit kwam uit op een lengte dat het snel voordat – ik voelde bijna gemotoriseerd! De peddels ingeschakeld mij aan het verbeteren van mijn beroerte techniek door het fysiek te benadrukken sommige van de dingen die ik wist dat ik moest werken, dus dat voelde ik de fout om mijn ellebogen hoger, het vermijden van pols-bocht bij het dompelen ze terug in het water, en niet duwen het water voor mij, alsof ik een soort van zwaan te glijden in het land!). In essentie, ze intuïtief bevorderd ‘juiste’ plaatsing van de hand, zonder dat iemand het hoeft te vertellen me zo veel. Het is ook meer mijn ‘afstand per slag" en elke slag veel meer energie-efficiënt, wat ik heb geleerd, is de ultieme ‘heilige graal’ voor zwemmers. Zoals bij de meeste sporten, als je eenmaal hebt gesorteerd, de techniek, het zal allemaal gaan swimmingly!

In deze foto ’s (hieronder) opgenomen rond de Kasbah’ s pool, ik was het dragen van de Vrouwen Speedo Passen Pinnacle Terugslag in Roze/Zwart. Het is royaal gewatteerde op de juiste plaatsen, legt een flatterende vorm, is de fade-bestendig, addertje onder het gras resistent, schijnbaar onverwoestbare (heb ik geprobeerd), en belangrijker nog voor mij voelt als ik in het water; ik neem een verbetering ik vooruit kan krijgen van het main event! Enorme dank aan de Speedo voor het ondersteunen van mij vooruit op de grote, spannende evenement volgend weekend met hun prachtige Zwemmen Pack en App :)

Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -1-2Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -5Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -3Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -6Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -4Fitness On Toast Faya Blog Girl Fashion Gym Clothes Kit Workout Gear Outfit Exercise Speedo Swim Kit Swimathon Sport Relief Charity Exercise Swimming Paddles Training Aid Assistance Help -1ALS U VOND DIT, DAN HEB JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Faya Fitness On Toast Sport Relief 2014 Comic Relief Campaign Promo 2014 Games SQUARE

IK DOE SPORT RELIEF

Foam Roller square-1

FOAM ROLLERS!

Fitness On Toast Faya Blog Sports Clothes Exercise and Fashion Post Kenwood House Sport Relief 2014 Charity Comic Relief Arm Rehab Resistance Band Exercises Strength Muscle-SQUARE

TRAINING OM TE ZWEMMEN!

Importance of Water Square-1

WAAROM WATER DRINKEN