‘Sport relief’ – toast – een duik

Faya_Fitness_on_Toast_Sport_Relief_Comic_Sainsburys_Charity_swim_run_cycle_Blog_Girl_Exercise

Ik ben blij om aan te kondigen dat ik ben gevraagd om deel te nemen aan de eerste ‘Sainsbury’ s Sport Relief Games van volgend jaar, die van vrijdag 21 tot zondag 23 Maart 2014. Ik denk dat het zo ‘ n geweldige manier te combineren fitness met een zeer goed doel, en vertegenwoordigt een groot doel of mijlpaal datum te streven (dat vind ik altijd een enorme helpen met mijn fitness doelen!)

De drie evenementen voor fondsenwerving ze hebben gepland zijn 1) de Mijl, 2) de Swimathon en 3) de Cyclus. U kunt lopen, zwemmen en/of fietsen uw manier aan het verhogen van cash op ongeveer duizend locaties door het hele land. De Swimathon (mijn gekozen evenement) vindt plaats in het historische Queen Elizabeth Olympic Park, in DE concertzaal van de London 2012 Olympische spelen) waar ik zwemmen voor een goed doel – zo extatisch!

PROBLEEM: Sinds ik kan alleen maar zwemmen van de schoolslag en niet de vereiste kruipen, (oh jee!) de swimathon gaat een enorme uitdaging! Maar ik heb altijd al willen leren en dit is de perfecte gelegenheid. Laat de training beginnen! Het grote ding over dit goede doel is het maakt niet uit hoe sportief en fit je bent, er is voor iedereen iets om uit te kiezen en wat voor evenement u halen uit elke kilometer telt, omdat het ingezamelde geld zal worden gebruikt door Comic Relief te helpen transformeren van het leven van een aantal van de armste en meest achtergestelde mensen, zowel in het verenigd koninkrijk en over de hele wereld.

Dus waarom niet aanmelden!?! Het is de helft van de prijs tot half Jan, en na de heerlijke festivites om de hoek – ik heb het over Kerst en oudjaar – zeker dit evenement komt op het perfecte moment om toe te voegen sommige energie en focus in uw workout routine. Het krijgen van een gezonde cyclus, in de wetenschap dat elke run, elke zwemmen en/of fietsen is voor een enorm belangrijke oorzaak is dat een deel van de pret!

Maart is net iets meer dan 4 maanden weg dus ik begin mijn opleiding nu en hopelijk met de tijd die ik nodig heb om te springen in het Olympisch Zwembad zal ik in staat zijn niet alleen te kruipen, maar ook de volledige lengte in een behoorlijke tijd. Ik zal u op de hoogte houden via de blog, Twitter en Instagram op hoe ik het op en wat ik leer door mijn opleiding. HIER GA IK! :)

Faya_Fitness_on_Toast_Sport_Relief_Comic_Sainsburys_Charity_swim_run_cycle_Blog_Girl_Exercise_SquareCompilation