Tijd voor sappige roddels – 10 waarnemingen

JUICE DETOX REVIEWhttp://fitnessontoast.com/2014/01/19/time-for-the-juicy-gossip-10-observations/

Ingrediënten

Ingrediënten niet beschikbaar

Fitness On Toast Faya Blog Juice Detox Philips 5 Day Flush Refresh Diet Reboot Jason Vale Juicemaster Review Opinion COMPILATION-2

Ik ben nu klaar met mijn eerste ‘5 daagse detox juice’ als onderdeel van ’s werelds Grootste Sap van Detox van het geval, en zoals je kunt zien op de bovenstaande foto’ s, ze zag en smaakte geweldig! Zoals ik in mijn post van vorige week, toen ik op deze onderneming, mijn ethos is voorstander van de lange termijn, duurzame en gezonde levensstijl keuze van het eten schoon voor de meeste van de tijd, afgezien van de incidentele behandelen. ‘Dieet’ is niet een woord dat ik meestal associëren met noch heb ik gesneden uit hele voedsel groepen; de laatste 5 dagen, in mijn boek, zijn extreme, maar in de naam van het onderzoek heb ik guineapigged mezelf, als ontgiften is een controversieel onderwerp, dat roept gelijk de passie van zijn volgelingen en critici gelijk. Uitzicht variëren van nuttige en essentiële, te gevaarlijk en zinloos…. Hieronder zijn mijn 10 waarnemingen van de week, samen met de gedachten van een gekwalificeerde arts en voedingsdeskundige. Genieten! Faya x

Sappige Roddels

De reden waarom ik nooit heb geprobeerd een soort detox is gewoon omdat ik voelde dat als je leven een gezonde levensstijl, het hele jaar rond – goed eten en uit te werken, dan is het zeker dat is de beste lange termijn kans dat je kunt geven aan je lichaam om te verblijven in haar gezonde toestand. Ik geloof niet in een ‘quick fix’; mijn ervaring is dat echte verandering kost tijd en toewijding, en brengt blijvende resultaten. Het is een controversieel onderwerp en sinds opininions variëren zo drastisch, ik voelde dat ik wilde vragen of iemand die weet veel meer dan ik op de onderwerp – Dr. Michelle Storfer, voedingsdeskundige en oprichter van Het Voedsel Effect geven haar inzicht in de materie;

Het geeft uw systeem een directe dosering van vitaminen, mineralen, enzymen, plantaardige eiwitten en vezels, zonder het lichaam te hebben om hard te werken om het af te breken. Handig en lekker, goed sap kunt boost van energie en het immuunsysteem niveaus, terwijl het verlaten van de huid gloeien. Maar ik zou op zijn hoede voor het vervangen van alle maaltijden met vloeistoffen, zoals een deel van het verlies van het gewicht is slechts de eerste water-gewicht je verliest tijdens de eerste paar dagen van de ‘zuiveren’, en veel van de berging van het gewicht zal alleen worden teruggestort op wanneer u terugkeert naar vaste stoffen. Het maakt ook het mogelijke probleem (afhankelijk van de ingrediënten) van bloedsuiker pieken als er geen vezels vertragen het inname proces. Een mengsel van appel, spinazie, komkommer, wortel, peer, boerenkool en bessen worden lage GI en vol goedheid is, en moet worden slokje ter aanvulling van een evenwichtig dieet!
(Voor meer van Michelle, ze is op Twitter en Facebook)

MIJN 10 WAARNEMINGEN:
Hieronder is een korte samenvatting van mijn algemene ervaringen, hoe het invloed op mij, en wat ik zal nemen.

1) SOCIALE IMPACT: Tenzij je wilt om een fles sap naar een restaurant, en misschien vraagt de ober voor een extra groot glas (niet gebeurt), te kletsen over eten, en het eten zijn van de vraag. De detox neiging om te gaan hand in hand met steeds een tijdelijke kluizenaar!
2) de HUID: ik merkte een groot verschil in mijn huid na een paar dagen voelde soepeler, keek duidelijker en minder droog. Door de 5e dag, de effecten waren nog meer uitgesproken, zo, dat sommige vrienden ook merkte op, waar ze meestal niet.
3) CAFEÏNE: ik blijf bij één of (bij de meeste) twee koffie – /dag- het doen van de detox gemarkeerd mij dat ik hunkeren naar cafeïne, veel meer dan ik op de hoogte was. Het heeft geleid tot de positieve oplossing te snijden op één dag!
4) SUIKER: ik heb niet hunkeren naar iets zoet – de vruchtensappen had genoeg en dan nog wat. Dit is niet een suikerarm dieet, met welke middelen en doet het introduceren van grote hoeveelheden relatief eenvoudige suikers in het lichaam in korte ruimten van de tijd. De positieve kant is dat het zeer hydraterende op hetzelfde moment.
5) LICHT gevoel in het hoofd: Ja, het kwam en het ging de hele dag door. Beheersbaar periodes van woosiness, maar niet verlammen.
6) VERLANGENS: ik wilde pindakaas en olijfolie (rare combinatie, ik weet het) meer dan alles op de wereld, (bizar als ik normaal nooit pindakaas). Ik kan alleen maar veronderstellen dat mijn lichaam was veeleisende [gezonde] vetten van mij. Ook,, ik wilde heel vaste stoffen, natuurlijk!
7) TRAINING EFFECT: ik voelde me alsof ik niet bereiken van zo veel als ik normaal doe; mijn intensiteit was niet ergens in de buurt zo hoog en ik had moeite met het gewicht / uithoudingsvermogen. Daarna was ik uitgehongerd en alles wat ik had om bij te tanken mijn lichaam was van een glas sap, die niet het gevoel genoeg te hebben vervangen door de verbruikte energie.
8) ZWEMMEN VOOR SPORT RELIEF: ik zag mijn zwemtrainer en ze weigerde te trainen mij, tenzij ik had een beetje eten! En dus schuldig toelating, ik deed; Een kleine kom van bruine rijst en tonijn! Het spijt me, ik brak de regels, maar ik had om prioriteit te geven aan mijn 1 uur zwemles voor sport Relief met mijn coach Charlie. Ik vond dat het verteren van vast voedsel na 4 dagen van vloeistoffen was een beetje een uitdaging voor mijn lichaam, en had een lichte buikpijn, maar ik en mijn maag tot een overeenkomst kwamen en dat we op het einde.
9) RECEPT DIVERSTY: ik ontdekte een aantal heerlijke recepten die ik zeker zal worden gebruikt, en een aantal fantastische ideeën voor een gezonde thema cocktail party met vrienden (voeg een scheutje Wodka!).
10) HOOFDPIJN: Ja, elke avond op rolletjes. Echter, het bed is een fantastisch natuurlijk middel tegen deze, en de extra slaap ik slaagde erin om te stelen werkt ook wonderen voor die uitstekende verjongd & detoxed gevoel.

Dus er is een zeer korte samenvatting van mijn week. Ontgiften is niet mijn kopje sap en het is onwaarschijnlijk dat ik het weer doen. Ik heb echter hou van het idee het verkrijgen van mineralen en vitaminen biologisch, vers van de bron, in plaats van door een multi-vitamine pil. De natuur lijkt de beste vorm van geneeskunde. en het eten goed kan herstellen en wonderen voor het lichaam. Ik zal doorgaan met het hebben van een sap een dag naast een evenwichtige gezonde manier van eten. Ik ben van plan om gebruik vruchten met minder suiker en meer plantaardige recepten te zorgen dat de glycemische index en lading niet counterproductively hoog. Dr Michelle Storfer voorgestelde ‘een dag naast een evenwichtige, gezonde voeding is de ideale manier’. Geniet van de foto ‘ s hieronder en voel je vrij om mij te laten weten wat uw ervaringen!