Twaalf gedachten die ik had tijdens het kijken van pro dames beachvolleybal dit weekend

Dit afgelopen weekend was ongeveer net zo perfect als het weekend krijgt als je een feministisch-minded fitness junkie zoals ik. Op zaterdag liep ik mijn favoriete 10K loop rond in een nabijgelegen meer, daarna ging ik naar een pole tricks klasse, die ik niet alleen genieten voor de manier waarop de klasse uitdagingen voor mij, maar ook vanwege de leuke, positieve omgeving in de studio (die ik zal hebben om te schrijven over één dag). Op zondag heb ik eindelijk sloeg mijn eerste 50 km fietsen, de laatste 10 km die ik deed op mijn tri bike op de indoor trainer tijdens het kijken naar afleveringen van de "Roseanne" op TV-Land. Het was een goed weekend.

Kerri Walsh Jennings en Whitney Pavlik bij een vorige AVP Open. (Foto: Don Liebeg/Tampa Bay Times)

Deze waren allemaal geweldig, prachtige dingen, maar het hoogtepunt van mijn weekend kwam zaterdag middag, toen Brian en ik ging naar de AVP St. Pete Open, dat werd gehouden in Vinoy Park in het centrum van St. Petersburg. De pro beach volleyball tour had het maken van zijn weg in het hele land, en St. Petersburg was de laatste stop aan de oostkust voordat de tour gaat terug naar Californië. Ik zou waarschijnlijk in gaan maakt niet uit wat, maar het feit dat de wereld-klasse legendarische spelers Kerri Walsh Jennings, Jennifer Kessy en April Ross waren op de tour was het vrij veel een no-brainer.

Dus, twee jaar na het nemen van Veronica Arreola de belofte van het bijwonen van tenminste één professionele of college vrouwen sportevenement, had ik het eindelijk goed op die belofte. Wat volgt is een lijst van waarnemingen, gedachten en gevoelens die ik had, terwijl op de AVP St. Pete Open dit weekend.

1. Onze algemene toelating tickets zijn voor slechts € 10, – per stuk. We hadden de optie om te upgraden naar de tribune zitplaatsen voor 30 dollar per stuk, maar de tribune was alleen rond de grote mannen van de hof, en ik zal eerlijk zijn, ik had geen interesse in alle bij het kijken naar de jongens. Begrijp me niet verkeerd; ze zijn grote atleten. Ik heb net de voorkeur om te kijken naar de vrouwen. Dus dat betekende dat er voor maar liefst $10 kreeg ik trek mijn strandstoel naast een rechtbank, het graven van mijn blote voeten in het zand, dat sloeg over de rand, genieten van een koud biertje en kijken naar Olympisch kaliber atleten beachvolleybal spelen. Ongeveer eens in de vijf minuten, ik stootte Brian en fluisterde, "Dit is zo fucking cool." Het was echt.

2. Voordat we gingen naar het toernooi, postte ik op Facebook dat ik, als ik zag Kerri Walsh Jennings zou ik waarschijnlijk fangirl mezelf in een coma van geluk. Nou, ik heb haar zien. In feite, ze liep vlak langs me – ze is iets langer dan mij, door de weg – en na ongeveer tien seconden nadat ze had doorstaan, ik verzamelde wat moed en zei: "Kerri!" Ze draaide zich om en ik zwaaide en zei: "ik ben een grote fan, Kerri!" Ze glimlachte en zwaaide naar mij, en dan liep weg.

Ik was zo duizelig dat ik eigenlijk voelde ik tranen in mijn ogen, en een paar seconden later werd ik opgeslokt door een tsunami van schaamte, omdat wat voor soort van volwassen kont van de vrouw wordt zo enthousiast over een ontmoeting met een beroemdheid? (Zelfs als het een celebrity ze bewonderd voor bijna haar hele volwassen leven. ZELFS ALS.) Ik ben misschien wel de minst koele persoon die ik ooit ontmoet heb in mijn hele leven, en het is duidelijk dat dit nooit zal veranderen. Ik zal negentig jaar oud en ik zal de dorkiest oude vrouw in het verpleeghuis. Op een dag ik denk wel dat ik het goed zal gaan met dit, maar voor nu, ik vind het gewoon gênant.

3. Het kunnen kijken naar de atleten van dichtbij was heel interessant, vooral als iemand die gespeeld varsity volleybal op de middelbare school en intramurale beachvolleybal in het college. Ik kon altijd blokkeren, maar ik zou er nooit geraakt op de manier die ik wilde, ik weet dat aan mijn gebrek van het bovenlichaam sterkte, maar kijken naar de profs, besefte ik dat het niet alleen je armen en schouders, maar de gecombineerde kracht van uw gehele kinetische keten dat riekt naar de bal. Ik heb echt het krijgen in het concept van de kinetische keten met mijn eigen opleiding, maar het is één ding om het te gebruiken voor het uithoudingsvermogen atletiek en een ander ding volledig te gebruiken voor een dynamisch team sport.

4. Het spreken van mijn eigen geschiedenis als volleyballer, ik kon het niet helpen, maar voel me een beetje in zichzelf gekeerd als ik keek. Team sport werden nooit mijn forte – ik had ook veel problemen met full-contact met het lichaam – maar volleybal is een sport waar ik een glimp van het vermogen, bijna in weerwil van mezelf. Ik bleef me afvragen, wat er gebeurd zou zijn als ik zou kunnen nemen van de focus, drive en professionaliteit die ik nu heb en te injecteren in mijn tienerjaren zelf, zodat ze bereid zijn om hard te werken EN toegang te hebben tot de sportieve mogelijkheden die in principe stoppen met presenteren zich na de leeftijd van achttien jaar. Ik weet het niet, misschien is het beter zo, dus ik ben niet verbrand uit met een gescheurde ACL of iets. En hey, misschien dat inspireert mij om samen met één van de vele, vele recreatieve niveau beachvolleybal teams in het gebied.

5. Oke, dus ik heb eigenlijk zie heren teams spelen voor een paar minuten, en ik moet zeggen, het contrast tussen de mannen Federline-stijl manpris en de vrouwen van de microscopisch kleine bikini ‘ s was zo sterk dat het bijna komisch.

Kevin Federline, mannelijke stijl icoon van de 21ste eeuw (of we het nu willen of niet)

Als een tijd lang de lezers van dit blog weten dat ik trots verklaarde mijn trouw aan de Bikini Republiek, en zelfs ik kon het niet helpen, maar het verschil belachelijk. Ik zeg niet dat de jongens moeten Speedos dragen tijdens het afspelen of de vrouwen al beginnen met het dragen van flodderige board shorts, maar het is echt raar om te zien dat een groep van atleten spelen dezelfde sport, maar met totaal verschillende uniformen (met name als de vrouwen uniform heeft een neiging om alle soorten van het bruto tendensen, zoals fotografen die richten zich bijna uitsluitend op hun kont).

5a. Dit is niet om te zeggen dat ik niet zou hebben gekozen voor de bikini, en inderdaad, ze zag er werkelijk zeer stijlvol en comfortabel. Plus ik heb te geven de ontwerpers props voor het maken van bikini broekjes die daadwerkelijk in slagen om op hun plaats blijven. Niet één keer heb ik een dolende wedgie van alle dames volleybal zag ik, dat is niet iets wat ik kan zeggen, zeg, Rafa, die besteedt veertig procent van zijn tijd aan het hof yanken zijn manpris uit zijn te kraken. Misschien moet hij proberen het dragen van een bikini bottom volgende keer speelt hij tennis.

6. DAT GEZEGD, iedereen die kwam kijken vrouwen volleybal met de enige bedoeling van het staren naar vrouwen in bikini ‘ s is niet alleen een eenvoudige-minded tool, maar ook gemist te kijken naar wat een ongelooflijke sportiviteit. Dat is het probleem met het kijken naar vrouwen uitsluitend als sex objecten – je missen op het feit dat veel van ons zijn eigenlijk heel goed in een hele hoop andere dingen, veel van, die hebben niets te maken met sex! Het is een fascinerend concept genaamd "een mens." Ik weet het, dat is wat gekke shit, toch?

7. Hoewel ik zeker weet dat er sommige klimplanten in de menigte, mijn perceptie was dat de meeste van de mensen die stonden te kijken van de wedstrijden waren er de wedstrijden te kijken. Want dit is een fascinerend concept: je vindt iemand seksueel aantrekkelijk en nog steeds genieten van alle van de andere vaardigheden en talenten zij beschikken. Heb ik net blow your mind er of wat?

8. Ik was niet de enige dame die er was helemaal fangirling over Kerri Walsh Jennings. De jonge vrouw die naast ons zat bewaard inleveren haar telefoon aan haar vriendje, dan zou ze gaan zitten op de rand van het hof tegenover hem, zodat hij zou kunnen nemen een foto van haar met KWJ op de achtergrond. (Uiteindelijk heb ik het stelen van haar idee voor mezelf, zoals je hieronder kunt zien.)

Hot, sweaty fangirling in action

Hete, bezwete fangirling in actie (serieus, het was warm als de spreekwoordelijke ballen die dag, maar who cares want VOLLEYBAL)

Achter ons stond een rij van meisjes in hun late tienerjaren, die, als ze niet waren te praten over hun eigen beachvolleybal competitie naar beneden in Gulfport, waren ook fangirling over KWJ. Het voelde ik me iets minder dom over mijn eigen moment van fangirldom omdat het herinnerde me dat de vrouw die we waren allemaal enthousiast over is een van de meest dominante spelers in de hele wereld in haar sport en dat waren we om haar te zien in actie. Dat is echt fucking speciale ding, en nogmaals, ik kan niet geloven dat ik kreeg om haar te zien spelen ongeveer tien meter afstand om over de kosten van een kaartje voor de bioscoop.

9. KWJ was niet de enige verbazingwekkende volleybal speler, dat wel. Het zou moeilijk zijn voor mij om te kiezen uit slechts één speler, omdat ik dacht dat ze waren allemaal fantastisch, maar ik moet zeggen dat ik dacht dat Kaitlin Nielsen, die samen met Sarah Dag gespeeld tegen KWJ en Whitney Pavlik, was zo leuk om naar te kijken. Ze had deze geweldige sprong dienen en ze kon spike de bal zo hard.

Uiteraard toevoeging van de bal is niet de enige vaardigheid die nodig is om een goede volleyballer – in feite, een van de beste dingen over het kijken naar KWJ was te zien hoe intelligent ze is als het ging om de bal plaatsing, het raken van de bal soms moeilijk en te tikken op het licht een andere keer – maar de goede heer, is het leuk om naar te kijken. Ik had nog nooit gehoord van haar voor maar ik was zo blij dat ik kreeg om haar te zien spelen.

10. Dat brengt mij op iets wat ik zei over veel van de spelers en hun lichaam. In het verleden heb ik kritisch over de manier six-pack abs in principe hebben gekaapt onze culturele definitie van fitness, met name de manier waarop zo veel mensen nu doen alsof iemand niet fysiek fit zijn als ze niet over het wasbord abs. Ik zou kunnen schrijven een hele post over waarom ik denk dat dit is belachelijk, en ik zal waarschijnlijk een van deze dagen, maar voor nu wil ik gewoon het punt dat van alle vrouwen die we zagen, slechts een paar van hen had het wat zou worden gekenmerkt als een wasbord abs. De meeste van de vrouwen zijn erg mager zijn, zonder twijfel, maar die zeer gedefinieerd abs dat zijn een steunpilaar van Pinterest fitspo? Alleen een paar vrouwen aan het hof had (En in feite zag ik een paar spelers met midsections dat ben ik zeker dat een aantal van de meer kritische-minded leden van de geschiktheid van de gemeenschap zou hebben beschreven als "zacht." Die spelers ook nog eens extreem goed is, dus ik zou graag al bij voorbaat uit te nodigen de "zachte" haters te zuigen.)

Het lijkt me dat deze vrouwen – die, vergeet niet, het zijn topsporters – zijn ongelooflijk fit en sterk, zelfs als u niet kunt zien elke lijn en rimpeling van hun buikspieren. De overtuiging dat de enige manier om fysiek fit te worden ultra-lean met struktuur abs nodig heeft om echt weg te gaan al.

10a. Het irritante is dat door de meeste real-world normen, de "zachte" atleten waren nog steeds erg mager, maar omdat ik besteed zoveel tijd wordt ondergedompeld in wat ik te realiseren is de vrij extreme wereld van de professionele fitness, mijn verwachtingen zijn veranderd. Het is een deel van de reden waarom ik was meer dan blij om sloot, de tijdschriften, blogs en Facebook fan pagina ‘ s die bedoeld zijn om alles over vrouwen fitness, omdat ik besefte ze waren scheeftrekken mijn verwachtingen over wat past vrouwelijke lichamen te zien.

11. Tijdens de laatste wedstrijd die we bekeken, merkte ik dat er in Bretagne Hochevar beschilderd had haar nagels een bijna fluorescerende koraal, waardoor het een echt cool contrast tegen haar bruine huid. Dus, op zondag nacht, tijdens het wachten op Breaking Bad om te beginnen, schilderde ik mijn nagels tl koraal. (Mijn tenen zijn nu hot pink.) Net zoals ik dacht, het ziet er echt koel tegen mijn handen, die zijn gebruind door uren op de fiets.

12. Toen we na drie-plus uur volleybal, ik was positief zoemen van het hebben van de mogelijkheid om te kijken naar professionele vrouwelijke atleten het spelen van een sport die ik hield, zonder te hoeven reizen lange afstanden te doen. Ik hoop echt dat AVP komt terug naar St. Petersburg volgend jaar, want ik zal er zijn, strand stoel vastgebonden op mijn rug en een biertje in de hand, klaar om te kijken naar die prachtige vrouwen gooien weer naar beneden.