U wilt mij om te betalen $118 voor wat?

Toen ik zag dit bericht op Izebel over Atletische Spanx dat de kosten meer dan $100, mijn eerste gedachte was: WTF? Behalve het was niet alleen WTF, maar een WTF in grote, knipperende neonlichten van de geschatte omvang en de vorm van het Luxor.

Bedoelt u mij te vertellen dat ik zou kunnen kopen een lange fundament kleding te dragen naar de sportschool? En ik kan besteden ongeveer twee maanden aan mijn waterrekening te doen? En dan kan ik ze allemaal bezweet en grody? ZOET.

Ik was ongeveer vijf minuten in een mentale tirade over de belachelijke verwachtingen op vrouwen om er goed uitzien in alle tijden, en hoe we zijn altijd verwacht te betalen dom hoeveelheden geld uit te kijken "toonbaar" en hoe, als we niet kijken "toonbaar" mensen denken dat we depressief zijn of verdrietig zijn, als wij zijn katten die stoppen met het verzorgen van onszelf, omdat we ziek….

…en toen herinnerde ik me mijn bh. Mijn mooie draait bh, die houdt van mijn meisjes op zijn plaats, ongeacht hoe lang of hoe hard ik loop, en die houdt de koplampen uit te draaien op full-blast als ik in een van airconditioning voorziene fitnessruimte.

Ik heb geprobeerd een aantal van de minder dure servetten voor een tijdje, maar ze werkte alleen toen ik vastgebonden aan twee van hen, die er altijd was het effect van het maken van mij voelen als een paard met een bondage fetish. Dus eindelijk een dag zei ik: de hel, en ik betaalden voor een dure Nike running bh van een speciale lopend verhaal.

Dat ding kost me $60. Zestig dollar! Maar oh mijn god, was het de moeite waard.

Ik keerde terug naar de $118 paar Spanx vandaag, terwijl ik bij de sportschool. Ik was op de schuine bank doen halter persen, toen had ik een kleine flits van dankbaarheid voor het dragen van een van mijn langere, lossere uitgevoerd singlets tot de fitnessruimte. Ik krijg altijd zo afgeleid met irritatie toen ik de lift, terwijl het dragen van een beetje strak shirt dat kruipt omhoog en toont wat zou mijn minst favoriete deel van mijn lichaam. Het rukt me uit mijn workout, geen kwestie hoe goed het is geweest of hoe badass ik me voel.

Het was op dit punt dat ik besloot om te stoppen, zodat de rechter-y over de $118 paar Spanx en de vrouwen die ervoor kiezen om ze te dragen. (Zelfs als Spanx roept ze de Bagel-Busters. Serieus, Spanx marketeers? Serieus?)

Maar dat betekent niet dat ik ben helemaal in orde. (En niet alleen maar omdat ze zo verdomd duur.)

Afgezien van de vragen over de onmogelijke schoonheid normen en de ernstige angst die ze inspireren, kunnen we praten over de uitvoerbaarheid van deze dingen?

Ik heb nog nooit gedragen Spanx voor, maar ik heb gedragen generieke Doel-merk shapewear, en een stuk van de industriële kracht spandex nylon rond uw taille en buik is echt niet bevorderlijk is voor het soort van diepe ademhaling nodig is om u te gaan door middel van een serieuze training. Plus, de stof is niet precies ademend. Alles wat ik kan bedenken is zweet bundelen in het kruis van de broek, dan dribbelen langs mijn been als ik probeer te lopen.

Plus, is het nog gezond? Volgens deze NPR artikel, sommige artsen zeggen dat het dragen Spanx tijdens het spelen van de sport kunnen problemen veroorzaken:

Het opzienbarende verslag is afkomstig van Dr Orly Avitzur, medisch adviseur van Consumer Reports heeft op de Gezondheid. Ze zag een 15-jarig meisje vorige week die al lijden gevoelloosheid, pijn en tintelingen in haar dij voor enkele maanden. Een bezorgde orthopeed gestuurd had het meisje te Avitzur, een neuroloog in Tarrytown, NY

Avitzur wist dat strakke kleding kan leiden tot pijn en gevoelloosheid in de dij als ze knijp de laterale femur-cutane zenuw, die loopt van de buik, net onder de heupen. De aandoening heet meralgia paresthetica.

En ze wist dat Spanx zijn vandaag de dag razend populaire antwoord op de gordel van weleer. (Lees alles over de "It" onderkleding in de laatste New Yorker.) Maar ze keek naar de slanke voetbal speler in de voorkant van haar en dacht: "ik ben niet van plan om eens te vragen over Spanx. Het leek belachelijk om te denken dat een jong meisje het dragen Spanx."

Belachelijk, maar goed. Het bleek dat niet alleen was dit meisje het dragen Spanx onder haar voetbal uniform, dus was het hele team.

Dat klopt. Een hele hoge school voetbal team was het dragen Spanx onder hun uniformen.

Compressie kleding is één ding, maar ik denk niet dat Spanx van plan waren hun spullen om te worden gebruikt als therapeutische draag zo veel als het was bedoeld om te worden "maak mijn kont er goed uitzien" dragen.

Dus terwijl ik kan helemaal begrijpen waarom een vrouw zou kunnen voelen als het dragen Spanx atletische slijtage alleen kan haar helpen door haar voelen zich meer comfortabel en vol vertrouwen in de sportschool, ik zou op zijn hoede te doen wanneer het proberen om een serieuze training.

Wat denk je? Zou je ooit dragen Spanx terwijl u uit te werken? Zelfs als ze werden sportieve versies van Spanx? Of is het prijskaartje manier te steil?