Verbergen onder een hoed


.
Geen tijd om te douchen na een training? Moet pick-up iets bij de supermarkt? Het gevoel te verbergen? Caps zijn schattig en perfect voor het verbergen van, en ik vind het blokkeren van zwarte en witte zijn groot als ze gaan met alles wat in mijn opleiding garderobe!

Terwijl een cap is een klein ding, het is een deel van een groter theorie op fitnessruimte kleding; ik denk dat het de moeite waard om een paar belangrijke outfits voor de sportschool, inclusief accessoires en schoeisel. Het spoort je aan om naar de sportschool meer, want je bent niet van plan om te voel je gemotiveerd om te trainen, terwijl het aantrekken van een stinkende oude t-shirt. Het is niet een catwalk maar je mag er goed uitzien in de sportschool, en toegewijde training vistuig kan worden ontworpen om je prestaties te verbeteren (bijv. zuurstof, ademende stoffen etc.)! Ik zal het posten van nieuwe sportschool kit hier…

Terug naar de dop? Ik Ging naar Barcelona een tijdje geleden gekocht en deze cap van het museum van Gaudi, ik vind het erg leuk als het een F (staat voor Fitnessontoast, uiteraard)! Deze extra foto ‘ s gemaakt op het dak, spa/fitnesscentrum complex van mijn hotel.

Veel plezier bij het winkelen dit weekend, ik hoop dat je een geweldige training cap :) Faya x