Vrijdag willekeur

– Ik, als schijnbaar de helft van de Verenigde Staten, hebben gevangen van een ernstig geval van wk-koorts. (En de enige remedie is..more cowbell!) Het lijkt alsof overal waar ik kijk, het is Hope Solo deze en Abby Wambach en, oh, hey, vergeet niet wanneer Brandi Chastain nam haar top uit? En wat denk je? Ik ben er helemaal blij mee! Dus ter ere van de geweldige stapel studliness dat is de AMERIKAANSE Women ‘ s soccer team, laat me delen met u deze geweldige commercial van Nike die is uitgezonden onlangs:

– Voetbalster Julie Foudy zitten met Fit Bodem Meisjes voor een snel interview, en hij deelde ze deze woorden van advies:

Billie Jean King vertelde mij, "de Druk is een voorrecht." Daar hou ik van. Ook van Dr. Colleen Hacker, die werkte met onze nationale team voor vele jaren, toen ik haar vroeg wat te doen over de pre-game zenuwen….ze zei: "Vlinders zijn groot; ze leren te vliegen in formatie."

Lees de rest van het interview bij Fit Bodem Meisjes.

– Ik hou van leren over de geschiedenis van vrouwen en sport, al was het maar vanwege de enorme niveaus van badassery nodig te zijn geweest van een atleet en een vrouw in de dagen voorafgaand aan Titel IX, nooit niet blow me away. (Enige tijd zal ik na over de tijd die ik heb om te voldoen aan Kathrine Switzer, en hoe ik babbelde als een dwaas, in de voorkant van haar, ik was zo overdonderd.) Deze week heb ik gevonden over Patti McGee, die moeten worden weg meer bekend als de eerste vrouwelijke pro skateboarder en de eerste vrouw die ingewijd in het Skateboarden Hall of Fame. Ik bedoel, kijk naar haar! Als Dusty Springfield en Tony Hawk hadden een kind, het zou volledig worden haar:

Meer foto ‘ s van Patti McGee kan gevonden worden op de Klassieke Forever.

– Ik leerde over een boek genaamd "Run Like a Girl: Sterke Vrouwen Gelukkig Leven" door Mina Samuels, en het is een verzameling van persoonlijke verhalen afgewisseld met een sociaal-culturele geschiedenis van vrouwen in de sport. Gezien het feit dat een van mijn favoriete boeken is ‘De Zwakheid Mythe" van Colette Dowling, ik ben er vrij zeker van dat ik hou van dit. Spreken van die, ik ben het denken over het liveblogging als ik lees "De Zwakheid Mythe." Misschien zal ik hetzelfde doen met "Rennen Als een Meisje"…

– Een paar jaar geleden ging ik op een kick waar ik keek een ton van de vrouw-georiënteerde sporten films, en een van mijn favoriete films van die tijd was "de Liefde en Basketbal," die, als je nog niet hebt gezien dit toch, moet u dat onmiddellijk. Veel mensen zijn het maken van vergelijkingen tussen Liefde en Basketbal" en "No Look Pass," dat is momenteel het maken van het festival rondes. Ik hoop dat dit wordt ruimer release, want ik zou graag om dit te bekijken. Bekijk hier een fragment van het ten Racialicious.

– Meer vrouwen krijgen in zwaar tillen als zij dit kunnen doen in een vrouwelijke omgeving? En als ze de vrouwelijke docenten? Dat is het idee achter een beginner gewicht opleiding in het verenigd koninkrijk genoemd Dames Die Lift. Lees er meer over op Stumptuous.