Vrijdag willekeur – dec. 16

Dit is een trieste nieuws: Nieuwe Balans, de enige schoenenfabrikant dat houdt op zijn minst een deel van zijn productie in de VS, heeft het moeilijk om dat onderscheid te maken. Ik deed onlangs een ton van het rondsnuffelen om te zien wat ik kon leren over de omstandigheden waarin running schoenen werden gevonden (uitspraak: ik kon niet veel vinden) en de enige solide ding dat ik heb geleerd, is dat Nieuwe Evenwicht produceert 25 procent van haar schoenen in de VS. het is triest om te zien dat kan worden gaat snel.

De problemen rond globalisering en kleding zijn vrij goed bekend, maar wist u dat er problemen zijn rond de honing? De AMERIKAANSE honing producenten zijn nu samen aan een audit van de bron van de honing door middel van een programma genaamd Ware Bron.

De eerste gedachte die ik had na het kijken door deze slideshow van de 20 meest overgewaardeerde supplementen was dat ik geen idee had waren er dat veel supplementen op de markt. Eerlijk, ik ben nog nooit een voor supplementen. Eiwit shakes, oké. Energie gels, fijn. Ik kan het zelfs doen additieven, Maar al deze pillen dat kost een klein fortuin en de belofte van een grotere spiergroei of het verlies van het gewicht? Het lijkt niet zo ver verwijderd van slang olie. Ik weet het niet. Iemand wil me helpen met dit? Ben ik volledig misplaatst?

Slechts in het geval dat u nodig nog een andere herinnering aan het feit dat de mode-industrie in zere moet van sommige zoeken in de ziel, heeft H&M besloten dat, hé, die behoefte heeft aan modellen als je met computers?

Charlotte Andersen gecompileerd dit het einde van het jaar lijst van de top 10 fitness en gewichtsverlies trends van 2011 voor de Vorm, waarin de Paleo-Dieet en CrossFit. Helaas, het omvat ook het reinigen diëten die, net….nee. Zeg nee te reinigen diëten! Dat heb je nieren en lever voor!

Gelukkig, deze lijst van 20 fitness mythen bij LiveStrong neemt gericht op cleanse dieet, evenals mijn minst favoriete mythe: de drie-pond gewicht limiet voor vrouwen. Ik hou van fitness-expert Ashley Borden is no-nonsense benadering van fitness. Eerlijk gezegd, het is niet zo ingewikkeld als veel mensen zouden willen dat je om te geloven (en iedereen die dringt anders probeert je iets te verkopen).

Enorme girl crush object Hope Solo, zei ze denkt dat de reden dat ze verloren op "Dancing with the Stars" is, omdat ze "te veel spier" en "te heftig" en "was niet erg sierlijk." UGH. Schande over u, DWTS rechters! Een pox op al uw woningen! Hoop, liefde, je bent prachtig. Luister niet naar de haters. Er zijn een heleboel van ons hier die het zou doen slechte dingen te hebben armen en schouders als de uwe. (P.s. de link bevat veel van de taal, die harshes op dikke mensen. Wees gewaarschuwd.)

Ik ben het helemaal hield van deze video door de twee vrouwen van de voetballers, de aanpak van de sorry-ass fenomeen van lingerie sport. Ik vond vooral toen ze vroeg waarom lijkt een vrouw bijna naakt in om gezien te worden:

De New York Times onlangs een artikel over de instroom van talentvolle jongeren in de weg. We zien dit de hele tijd bij onze lokale wedstrijden – kinderen die elf, twaalf, dertien, tred te houden met de kopgroep. In feite, slechts twee weken geleden, eindigde ik als tweede overall vrouw (ja! serieus!!) op een 5K achter een 13-jarig meisje. Ik zie niets mis mee, zolang de ouders houden de kinderen van overtraining en het omarmen van slechte eetgewoonten.

Dean Spade is vrij veel een genie, en dit document op de taal die gebruikt wordt om te beschrijven ogenschijnlijk geslachtelijk delen van het lichaam is een goed voorbeeld van waarom ik denk dat dit. U heeft misschien gemerkt dat ik dingen zeggen als "mensen die zwanger zijn" en dat ik probeer om uit te gaan van mijn manier om te voorkomen dat met "vrouwen" en als ik bedoel "mensen met vagina’ s." Ik heb soms slip up – oude gewoonten en dat alles – maar ik ben er mee bezig.

Tori op elk Moment Yoga heeft een verhelderende post over de taal die gebruikt wordt om te beschrijven core training.

Ik hield van dit bericht op Dansen met Vet over het herstellen van een relatie met de oefening. Ragen aandelen aantal zeer praktische manieren om het ontwikkelen van een gezonde relatie met fysieke activiteit, moet een persoon kiezen om dit te doen. Ik vind dat ze pakt een low-key aanpak, waar je niet hoeft te worden een superjock omarmen de voordelen en genoegens van fysieke activiteit.

Goed nieuws, collega-drinkers! Cafeïne kan ons helpen beter te presteren op de gekozen training. Natuurlijk, dit is geen verrassing voor iedereen die drinkt koffie, maar het is goed om het onderzoek toch.

Het lijkt Australische tennislegende Margaret Court is strijden om de Phyllis Schafly van tennis.

Dit is vrij bruto: lopers op de recente Rock ’n Roll Las Vegas Marathon hebben gehad over een miljard klachten over de manier waarop de wedstrijd werd georganiseerd en beheerd, en misschien wel het ergste van alles is dat veel lopers uitbrak met ernstige GI problemen op ongeveer 10 km. Sommige lopers zei dat ze ziek waren voor de dagen daarna. Ik denk dat dit een goed argument in het voordeel van de handheld flessen water, toch?

Tot slot, Creatieve Loafing liep een mooie ontmanteling van de Gezondheid van Mannen, die hadden het temerity naam St. Petersburg de meest trieste stad in de Verenigde Staten. Waar kan ik alleen maar vragen aan de redactie van men ‘ s Health – heb je nog nooit naar Gary, Indiana? Dat is zo ‘ n trieste stad voelde ik me huilen de ene keer reed ik langs de snelweg. We zijn niet een trieste stad. We zijn een geweldige stad. We hebben dolfijnen! En zeekoeien! Niemand kan verdrietig worden als je dolfijnen en zeekoeien.