Vrijdag willekeur – dec. 2

Ik heb het volledig off-kilter sinds de Thanksgiving vakantie. Ik weet niet of het komt omdat ik ziek werd of omdat het nu koud is of als gevolg van een tryptofaan kater (ik wist niet eens dat eten veel in turkije!) of wat, maar ik heb helemaal verslappen op de blog…en de zines…en de e-mails…en het manuscript…

Ik zweer het, het een van deze dagen zal ik weer de energie vinden om alles te doen wat ik wil doen, alsmede alles wat ik moet doen. (Opmerking: het Uitvoeren en uit te werken? Valt onder de categorie "hoeft te doen.")

Hoe dan ook, hier is een korte round-up van enkele links die ik vond tijdens het klikken rond de interwebs vorige week. Genieten!

Dus in het geval je het nog niet had gehoord nu, Siri, de persoonlijke assistent van de iPhone 4S, is nogal tekort als het gaat om de behoeften van een bepaalde helft van de bevolking. Ik persoonlijk denk niet dat dit een bewuste fuck-u zo veel als het is een goed voorbeeld van het soort toezicht dat er gebeurt als je te veel homogeniteit binnen organisaties. Diversiteit is een goede zaak voor de vele, vele, vele redenen, en dit is slechts een van hen.

En terwijl ik op het onderwerp van anticonceptie, Katholieke organisaties zijn het verhogen van een aantal zeer luid zorgen over de nieuwe gezondheidszorg wet, waarvoor de plannen van de verzekering dekking van anticonceptie gratis, verplaatsen ze zeggen dat in strijd is met hun religieuze vrijheden.

Ik dacht dat ik zou eens met deze lijst over de 10 meest vervelende mensen op de sportschool, omdat er echt een paar vervelende mensen in de sportschool, maar weet je wat? Ik vond het echt vervelend en het oordeel. Ik zeg we komen met onze eigen lijst. Of…niet, want echt, het leven is veel te kort om het te besteden praten shit over andere mensen.

Ik heb echter wel het recht om te praten shit over Spud Webb, die ik gebruikte om te denken was geweldig, maar nu ik sneed een totaal side-eye nu dat ik weet dat hij met zijn bal vaardigheden aan de hoofdtrainer voor een topless basketball league. Ik wou dat ik schijten, maar ik ben het niet. Een topless basketball league. Niemand die ooit last heeft gehad van een paar borsten zou ooit denken dat dit een goed idee was.

Izebel is een screengrab dat geeft een ironisch – en razend – scherm grijpen van de website van Fox News. Ik probeerde te schrijven, iets pittiger, maar gewoon gaan kijken. Het is volstrekt absurd.

Gisteren was het Wereld AIDS Gezondheid van de Dag, en RH Reality Check gedeelde dit essay dat herinnert ons eraan te herinneren de rol van vrouwen en meisjes spelen in AIDS-preventie. Ik was een kind toen AIDS voor het eerst begonnen met het maken van stappen in het publieke bewustzijn. De dood van Ryan White heeft een onuitwisbare indruk op me, net als het leren over Magic Johnson HIV-positieve status. Het is opmerkelijk om te zien hoe ver we al gekomen zijn sindsdien, maar man, we hebben nog steeds ver te gaan.

De mooie Sally op Al Behoorlijk deelden een post over het eren van onze schoonheid. Dit is echt resoneerde met mij als iemand die de moeilijkste tijd van het aanvaarden van complimentjes, en die was eigenlijk opgeroepen door de dame die woont naast de deur toen ze probeerde me te vertellen ik zag er mooi uit. Ik hou van haar perspectief op het herkennen van de dingen, over elk van ons, dat maakt ons uniek mooi – want vergis je niet, we zijn mooi – en te koesteren, in plaats van te proberen om ze te verbergen, weg van de wereld.

Ik ben twee dagen in Tori op elk Moment van Yoga in het Dagelijkse Dosis van Yoga voor December. Het is niet te laat om mee te doen!

P. S. – ik heb een geheim te vertellen. Ik heb meer links die ik wil delen met u, maar de gedachten die ik heb over die links te langdradig en te omvangrijk voor een vrijdag Willekeur post. Ik ben echt enthousiast over, dus stay tuned – ik zal posten over hen in de komende week.

P. S. S. – ik ben het draaien van een 5K morgen, en mijn doel is het aan de stok met mijn super-snelle man de hele tijd. Ik kan plagen Brian over zijn oud, maar hij heeft een handige retort – hij kan een 5K manier sneller dan ik. Ik bedoel, hij consequent verandert in sub-22 minuten 5k ‘ s. Als een resultaat, ik ben bijna braken met angst en zenuwen over de wedstrijd van morgen. Wens me geluk.