Vrijdag willekeur – nov. 4

Een nieuwe week, een nieuwe lijst van links. En in mijn geval, nog een halve marathon. Ja, dat klopt. Ik ben met een andere halve marathon dit weekend. ECHTER. Ik ben niet draaien op dit ene – de Wild Paard XTERRA-Halve – Marathon- voor-tijd. In plaats daarvan, gaan we achter onze iPods en onze Garmin en gewoon genieten in staat om tijd te besteden met elkaar in de bossen van Hillsborough County. Ik ben heel erg naar uit.

Maar in het geval je het nog niet had gehoord, veel mensen zullen daadwerkelijk worden uitgevoerd serieus op zondag in New York City. Ik denk dat ze een grote wedstrijd of iets? Wie weet met die gekke New Yorkers.

Zonder verdere omhaal, deze week is de links:

Een collegiale runner met de naam Caitlin Lane was met de naam Big Tien Sporter van het Jaar. Het is duidelijk, dit is uitstekend nieuws voor haar, maar het is ook geweldig, omdat, wat denk je? Mijn meisjesnaam was Caitlin Lane. En wat denk je anders? Ze is een student journalistiek, net als ik. En wat denk je anders? Ze wil een carrière als schrijver. Ze is als een meer succesvolle jongere versie van mij! FREAKY.

Sally op Al Behoorlijk vertelt over de metingen, en hoe weinig zij kunnen u vertellen over het lichaam van een persoon:

En ook al heb je nu een hele hoop informatie over mijn lichaam, u weet nog niet alles. U weet niet hoeveel groenten eet ik elke dag, of hoeveel gewicht kan ik lift, of hoe ver ik kan lopen zonder buiten adem. Je weet niets over mijn medische geschiedenis of de verschillende aandoeningen die van invloed zijn op mijn gewicht, het eten, en de algehele gezondheid. U weet niet wat mijn vetpercentage of BMI, en ik ook niet omdat ik niet van mening, hetzij als zeer behulpzaam cijfers.

Vergeet niet dit bericht de volgende keer dat je kijkt naar de schaal met ontzetting. (En echt, overwegen zich te ontdoen van de zaak niet helemaal.)

Eerder deze week schreef ik over de schande dat de Lingerie Football League, maar ik weet ook dat meer en meer vrouwen willen spelen aan te pakken voetbal. Dankzij de Women ‘ s Football Alliance, krijg je misschien een kans. Voorronde worden gehouden in elk van de 64 steden die teams. Check out de liga-website voor meer informatie.

Lady boxers zijn al in rep en roer na de Amateur-International Boxing Association adviseerde hen om te dragen rokken terwijl de concurrentie. Waarom? Zo kunnen bezoekers vertellen de mannen en vrouwen apart. Serieus. Girlboxing heeft een grote tirade over het nieuws. Hier is nog een goede post op het onderwerp van MMA vechter Cheryl Ragsdale.

En omdat de vraag van vrouwelijke atleten in rokken is een onderwerp dat niet zal sterven, hier is nog een post over dat onderwerp door Amy Moritz, die onlangs terug kwam van de Meisjes En Vrouwen in de Sport en Fysieke Activiteit Conferentie die georganiseerd was door de Tucker Center. Twee presentaties over zwemkleding voor oudere vrouwen en running rokken, trok haar aandacht, en ik hou van wat ze te zeggen had:

[In] mijn boek iets dat helpt om mensen uit en bewegen, dat hen verbindt, naar een plaats van gezond en vreugdevol, is een goede zaak. of ze lopen in een rok of traditionele Nike korte broek.

De Dodgers onlangs brak er een glazen plafond in de pro sport door het benoemen van Sue Falsone van het team als hoofd trainer. Ze is de eerste vrouw die houd deze positie in elk van de vier grote professionele sport in de Verenigde Staten. Haar assistent trainer is ook een vrouw.

Carla schrijft over het belang van genieten van het eten, die vervolgens leidt tot een meditatie over het genieten van elk deel van je leven. Als iemand die voortdurend probeert toe te passen mindfulness aan mijn dag-tot-dag leven, dit vond ik erg inspirerend.

In een interview met NPR, Mindy Kaling genoemd dieet een "Amerikaanse tijdverdrijf voor vrouwen." Grappig, en toch triest. Ik haat diëten. Ik heb echt.

Dat brengt mij op deze post door Melinda op Melinda ‘ s Fitness Blog, waarin ze schrijft over wat ze geleerd over eten van MTV (serieus) en waarom diëten niet werken.

Ik hou van het verhaal van de 49-jarige Phyllis Reffo, die liep op en maakte! – de Pepperdine University zwemmen en duiken team. Ze credits haar dochters met inspirerende haar om terug te gaan naar school. En als je de foto op het verhaal, voor te bereiden om te worden onder de indruk van Reffo de ongelooflijke wapens. Wow.

Het inhuren Erin Gloria Ryan (aka MorningGloria) om te werken voor Izebel was een grote beweging, en niet alleen omdat ze mij gevraagd om deel te nemen aan een stuk over krachttraining voor vrouwen. Het is ook omdat ze produceert grote inhoud van deze post, getiteld "Waarom Vrouwen Lopers Punk Rock." In het, schrijft ze over de ongelooflijke baanbrekende lopers als Dr. Julia Chase-Merk Bobbi Gibb, Kathrine Switzer en Joan Benoit Samuelson.

JB van Sassyfrass Circus gedeelde deze eye-opening post over de verbindingen tussen een anti-gezichtshaar crème voor vrouwen en voor Afrikaanse slaapziekte. JB is een collega zinester die doet veel goed werk rond seksueel ideeën van gezichtshaar en dit ligt in lijn met dat.

En eindelijk, hier is een van mijn favoriete dingen die ik gelezen heb deze week een interview met de jongste duiker op de US Antarctic Program. Danielle Woodward is 23 jaar oud en haar taak is om te helpen met onderwater onderzoek in een van de koudste plaatsen op aarde. Het is fascinerend en ik ben een beetje jaloers, ondanks dat het een totaal Florida watje.