Vrijdag willekeur – okt. 14

Sorry voor de twee-banger dag, y ‘ all. Ik schreef de vorige post van gisteren, maar ik was ook ziek toen ik het schreef en wilde ervoor zorgen dat ik niet uit in duizeligheid la-la land alvorens het te publiceren. Door de manier, is er een les uit geleerd, en dat is dat REST IS UW VRIEND. Dit is een harde les voor duursporters zoals ik, want we willen gewoon gaan hard en snel, de hele tijd, altijd altijd altijd, maar ons lichaam soms niet samenwerken, en terecht. Rust is belangrijk, zelfs als het lijkt er niet op die manier soms.

Hoe dan ook, voordat we ons verdiepen in deze week is de verzameling van opmerkelijke links van rond de blogosfeer, ik heb een kleine aankondiging te maken. (Nee, Mama en Papa, ik ben niet zwanger.) Ik ben nu de trotse eigenaar van een race-fiets! Brian heeft besloten dat hij wil een superster Ironman triatleet, want als je 50, ga je ballen uit, denk ik, en hij is dus de handel zijn fiets. Dit betekent dat ik zijn koele race fiets voor mijn eigen gebruik. Als een resultaat, verwachten meer te zien over fietsen op deze blog.

P. S. ik ben er ook over aan te melden voor mijn eerste triathlon. Eep! En ook, yay!

Oke, zonder verdere omhaal, de links:

Bij De Hairpin, Molly Reid schrijft over haar ervaring in de gekke wereld van Bochten. Ik moet toegeven dat, tussen de circuit-training-alleen fitness filosofie en de griezelige anti-keuze van de politiek van de eigenaar, ik ben niet de grootste fan van Bochten. Ik vond dit interessant toch.

Cracked.com liep een lijst van de 6 Meest Gruwelijke Leugens van de voedingsindustrie is het Voeden van Je. Ik zal nooit kijken bij orange juice op precies dezelfde manier.

Op Geslacht Over de Grenzen heen, Amelia Possanza onderzoekt roller derby in Mexico.

Jen op Lopers Proeven wil weten, wat zou het voor u om DNF? Ik heb nog een race te starten heb ik niet afgemaakt, dus ik weet het nog niet. Ik hoop dat ik nooit te weten komen, hoewel ik weet dat dit wordt steeds meer een statistische waarschijnlijkheid des te meer ik de race.

Eetstoornissen worden vaak beschouwd als een aandoening van de witte welvarende vrouwen, maar actrice Kerry Washington ‘ s openbaring wordt veroorzaakt door mensen te re-evalueren. Ik vond dit bericht over "breaking the silence" over eetstoornissen onder de zwarte vrouwen.

Sociologische Beelden bespot Zappos.com’s campagne die ze hebben over de verkoop van kleding voor "elk type lichaam."

Er is blijkbaar een beetje een opleving van interesse in de geschiedenis van de suffragettes en fietsen. Check dit bericht op Feministische Geheugen voor meer.

De Minnesota Lynx won de WNBA kampioenschap, en hun de overwinning parade trok 15.000 fans.

Meer dan bij Chagrijnig Fitness, Chagrijnig Slacker vraagt, in haar eigen hilarische, onnavolgbare wijze, wat betekent het om ‘ in shape?"

Eindelijk, het is logisch dat Huiselijk Geweld Bewustzijn van de Maand oktober, omdat dit toevallig ook de maand waarin:

  • De stad Topeka decriminalized huiselijk geweld als een manier van omgaan met bezuinigingen. Ik ben nog steeds sterven om te zien wat bleef intact tijdens hun budget onderhandelingen.
  • Boxer Christy Martin geopend over haar lange termijn gewelddadige relatie, die zijn hoogtepunt bereikte met haar voormalige coach en echtgenoot probeert haar te doden vorig jaar. Het is een goede herinnering dat huiselijk geweld kan iedereen overkomen, zelfs feministische bloggers zoals ik, of baanbrekende boksen supersterren zoals Martin.

Dus laat me u eraan herinneren over het Huiselijk Geweld Bewustzijn Blog Carnaval gehost door Tori op elk Moment van Yoga. Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, als je iets hebt bij te dragen, overweeg deel te nemen.