Vrijdag willekeur – okt. 7

Ik ben al een beetje uit mijn spel deze week sinds zijn komst uit een drie-daagse weekend, waarin ik lazed rond. (Caitlin-spreken, dit betekent dat ik bier dronk, aten oesters, boeken lezen, liep een stelletje en raakte het internet misschien een of twee keer. Het was geweldig.) Dus nu ben ik weer in de swing van de dingen, net op tijd voor mijn wekelijkse cop-out van een post. Genieten!

Voordat ik begin, een belangrijke mededeling:

Tori S, yoga-instructeur, barefoot runner-en wellness-blogger extraordinaire, heeft gezien een aanzienlijke kloof in de wereld van de feministische bloggen, en dat is het ontbreken van een blog carnaval te markeren Huiselijk Geweld Awareness Month. Dus Tori is het omarmen van de geest van DIY en het organiseren van een zelf. Ik ben van plan deel te nemen, en ik zou u ten zeerste aan om hetzelfde te doen. Meer informatie kan hier gevonden worden.

Mijn beste vriend, Brandi, is een startende paal-dans-instructeur en zij stuurde mij deze link van Luchtfoto Amy. Ik was op zoek naar een offerte uit te trekken maar echt, ik vond het hele bericht, wat betekent dat je gewoon moet gaan lezen het al.

Ik heb veel nagedacht over de kruising van het lopen en verstoord eetgedrag voor een tijdje, en het is al opgevoerd sinds kreeg ik een reactie op mijn blog van een paar weken geleden. Olympische marathon hoopvol Lauren Fleshman praat een beetje over in de laatste aflevering van haar column, "Vraag Lauren Fleshman." Ik heb vele andere gedachten over, maar ik ben linken naar Lauren ‘ s post, want het heeft een goede, concrete informatie hoe om te gaan met de gladde schuiven, Verstoord eetgedrag, Pop. U.

Derby pictogram Suzy Hotrod is aanbevolen in ESPN Magazine Lichaam Probleem. Ze is al getatoeëerd en gespierd, een esthetiek, die mij erg aanspreekt. Er is veel debat over het Lichaam-Probleem, maar ik heb de neiging om naar beneden te komen op de zijkant van genieten. Ik kan zien waarom anderen zou het niet hoor.

Deze gast post op Miz Fit Online, per auteur Kim Brittingham, maakte me aan het lachen. Ze schrijft over te gaan, van een totaal fitnessruimte hater aan een self-proclaimed gym rat, en zij maakt veel punten over de gekte van een fitnessruimte cultuur die verandert een heleboel mensen uit. Ik weet dat mijn man en ik vaak lachen over een aantal van de belachelijke opdrachten docenten maken hun klanten doen, als de enige manier waarop ze kan voelen alsof hun prijzen zijn gerechtvaardigd is door het onderwijs ingewikkelde multi-gewricht beweegt dat alleen kan worden uitgevoerd met behulp van een veersysteem.

Een paar weken geleden, heb ik gevraagd waarom we houden van gemengd geslacht participatie in de pro team sport als de Heilige Graal van geslacht integratie. Goed, sporter-slash-ondernemer Tiffany Brooks heeft een andere kijk op dingen:

In een geïntegreerd sport-wereld zou er verschillende niveaus, zoals de "A" – niveau voor de meest getalenteerde atleten, "B" als de naast beste, en zo verder. In een geïntegreerde wereld er zou geen gevaar voor de sporters als Caster Semenya (een Zuid-Afrikaanse track atleet die werd gedwongen tot het ondergaan hormoon testen om te bewijzen dat ze een vrouw was).. zou Het niet uit of een atleet was man of vrouw.

Ik zal nooit moe van het leren over vrouwen die pionier sport deelname terug in de dag. En door "terug in de dag," ik bedoel niet uit 1973. Ik bedoel 1873. Girlboxing heeft een geweldige post over de vrouwen die boksen al in de negentiende eeuw. Ze is het schrijven van een scriptie op en eerlijk gezegd, het klinkt ongelooflijk. Het is een goede herinnering dat er is niet niets nieuw onder de zon.

Als u niet lezen Lieve Suiker, u mist. Vorige week in haar column genaamd "Kleine Revoluties," schreef ze aan een vrouw van in de 50 die was doopt haar tenen terug in de dating zwembad na vele jaren van het huwelijk:

Je hoeft niet te jong zijn. Je hoeft niet te dun. Je hoeft niet te "warm" op een manier die sommige dumbfuckedly smalle mentaliteit heeft uitgelegd dat woord. Je hoeft niet te strak vlees of een lekkere kont of een eeuwig rechtop set van tieten.

Je moet een manier vinden om te wonen in uw lichaam, terwijl het uitvaardigen van je diepste verlangens. Je moet dapper genoeg zijn om te bouwen van de intimiteit die u verdient. U alle van uw kleding en zeggen, ik ben hier.