Vrijdag willekeur – sept. 16

Ik technisch niet echt hoeft te doen een vrijdag Willekeur, omdat ik eigenlijk schreef iets voor vandaag en alle, maar zo veel interessante links doorgegeven door mijn handen en de hersenen eerder deze week dat ik voel dat ik moet ergens post ze voordat ze oud nieuws (aka zijn meer dan vijf dagen oud). Dus, hier gaat.

– CNN ’s Soledad O’ Brien zal als gastheer van een documentaire genaamd "In Haar Hoek: Latino ’s in Amerika" en het zal ongeveer Latina vrouwen die box. Holy shit, toch? Het gaat van start Sept. 25 bij 8 uur en mijn DVR is al ingesteld om het op te nemen.

– In geval je het nog niet had gehoord, Serena Williams had een beetje van een uitbarsting op een scheidsrechter op de us Open. Ik wilde over schrijven, maar ik weet niet genoeg over tennis en zou hebben totaal legde mijn onwetendheid kaal, dus in plaats daarvan, hier zijn drie links die ik gelezen dat ik dacht dat waren interessant:

  • Serena Williams en de angst voor de boze zwarte vrouw (Feministing)
  • Verwijzend Serena: het Racisme, de Woede en de VS (Vrouwen) Tennis (Crunk Feministisch Collectief)
  • Wat is er gebeurd met sportiviteit? (NPR)

– Zal Leitch in New York wil weten, wanneer gaat een homo professionele sporter komen?

– De NCAA heeft een beleid voor inclusief transgender sporters. Titel IX blog meldt dat het nieuwe beleid wordt geprezen door het National Center for Lesbian Rights en de Vrouwen Sport Foundation omdat het geen mandaat van de genitale chirurgie of de wettelijke geslacht te veranderen voordat een transgender atleet om te concurreren.

– Een onbekende bijwerking van de vilification van Gov. Rick Perry ‘ s HPV-vaccinatie beleid is dat mensen nu spreken openlijk over de realiteit van HPV. Auteur (en Michael Chabon seks-er) Ayelet Waldman openlijk sprak over het hebben van HPV op Twitter gisteren, en vandaag meer mensen zijn volgende pak met HPV Dag.

– Over Feministische Figuur Meisje (en by the way, ik hou van deze blog zo veel en ik ben verdrietig dat dit alleen de eerste keer dat ik heb gekoppeld aan het in een post), Lianne schrijft over het geslacht van de politie, zowel in de sportschool en uit. Haar hele blog is waanzinnig van smart, en ik adviseer het hoogst.

En nu, een opmerking van mij:

De lezers van deze blog is aanzienlijk gegroeid in de afgelopen paar weken, en bedacht ik me dat ik alleen een dame en vandaar mijn perspectief op de wereld is beperkt door dat feit. Bijvoorbeeld, u hebt waarschijnlijk gemerkt dat ik schrijf veel over hardlopen en gewichtheffen, want dat is wat ik van hou. Maar er is zoveel meer in de wereld van fitness en sport dan hardlopen en gewichtheffen.

Ik zou dus willen uitbreiden buiten mijn beperkte omvang, en dus als je geïnteresseerd bent in gast-bloggen voor deze site, hit me up op saltonmyskin at gmail dot com en we zullen het maken van afspraken. Ik kan het niet betalen, obvs, maar ik kan je links en liefde, en dat is een prijs ter waarde van meer dan robijnen en goud.