Waarom schrijf ik dit blog?

Fitness On Toast Why do i write this blog

Vorige week las ik een super leerrijk kort artikel in de British Airways Business Life magazine over Simon Sinek ‘ s ‘Why, How, What’ scriptie, die rose bekendheid in zijn beroemde TEDx talk. Kortom, het is 3 simpele vragen die de beste bedrijven en politici in de geschiedenis kon/kan overtuigend antwoord zonder ooit te worden gevraagd. De antwoorden onthullen hun raison d’aître met een totale eerlijkheid en validiteit, en ik voel dat het belangrijk is om te proberen hetzelfde te doen. Terwijl Fitness Op Toast blijft mijn passie project, en ik ben zeker geen politicus, ik wilde het uitleggen niet alleen het Wat en Hoe, maar deel mijn ‘Waarom’… De drijvende kracht achter het me om mezelf buiten mijn comfort zone bijna elke dag. Voor degenen die willen om het te lezen (die ik herkende niet iedereen), deze post is een open en authentieke distillatie van mijn drive en ethos. Klik op meer om het allemaal te zien!

Het ‘Wat’
Dat is eenvoudig beetje. Fitness Op Toast is een lifestyle blog, waarvan er VELE op de ‘informatiesnelweg’ (een kwelling van nostalgie voor iedereen die herinnert zich dat het begin van de termijn voor het Internet?!). Het heeft een bijzondere spin hoewel, als ik wilde altijd al een benadering van de onderwerpen van een gezond leven en welzijn perspectief, met elke post conclusie hopelijk het toevoegen van enkele praktische waarde. Het is iets dat niet veranderd in de 3 jaar het is up and running en ik denk niet dat het ooit zal kunnen. Toevallig, terwijl dat lijkt me vrij normaal, nu was het een beetje anders en onbekend bij de start; de maatschappij gelukkig heeft ontwikkeld in iets meer wellness-bewust over die korte tijd, dat is geweldig om te observeren en bij te horen.

De ‘Hoe’ –
Dit is een gedegen, maar ook een vrij nieuwe pad. Het is de journalistiek, net voor de neo-duizendjarige tijdperk. Mijn referenties zijn als een Personal Trainer voor >10 jaar en na bestudering van de voeding aan de Universiteit in Londen; ik ben niet een journalist. Maar ik heb om te leren van de communicatieve en praktische vaardigheden van een media-franchise via deze website en de aangesloten kanalen. WordPress, Instagram, Snapchat, Facebook, Twitter, YouTube, Bloglovin… Slechts een paar van de bedrijven wist ik weinig tot niets van 4 jaar geleden, maar al die software heeft een plaats gevonden in mijn digitale hart. Ze elke letterlijk roepen een duidelijke emotionele smaak als ik denk over het openen van hen, als ze helpen me weten en communiceren met verschillende typen van berichten en gevoelens. Ze zijn het hoe!

Het ‘Waarom’ is de meest belangrijke component is. Ik denk dat we allemaal voortdurend aan de verdere ontwikkeling van ons begrip van onze eigen waarom, ons eigen doel. Waarom start ik deze blog in een tijd dat niemand nog wist ik nam bloggen als een serieuze onderneming? Er zijn 5 antwoorden;

  • Ik zorg voor het menselijk geluk. Een enorme motivator voor mij is de wens om anderen gelukkig voelen, en ik ben bang dat het idee van hen groeiende ziek van zelf-verwaarlozing. Dit geldt evenzeer voor mijn familie, zoals dat gaat met totale vreemden. Mijn tien jaar van het actief onderzoeken van de ontwikkeling van een gezond en duurzaam leven kunnen helpen dat proces voor anderen die hebben niet de gelegenheid gehad om het denken in, of te hebben gedaan van de praktische studies met hun personal training klanten.
  • Ik hou van creativiteit. Voor de meeste van mijn jeugd, ik zou doodle mijn lessen in de natuurwetenschappen, en de verf weg met mijn kunst lessen gelijk. Het vormen van een beeld van een leeg doek heeft mij altijd aangesproken en ik denk dat het een zeer bevredigende menselijke streven. Elke blog post is een nieuw blad, elke Instagram een onontwikkelde blootstelling, het plaatsen van elke tweet een ongeschreven fortune cookie 😁. Het maken van iets en vervolgens toe te voegen aan wat je gedaan voordat het is als een real-life versie van De Sims (ja, ik ben koolstof uit mezelf er!), of een mini beschaving in een fles.
  • Ik wilde om mezelf te ontwikkelen. Niets brengt je uit je comfort zone, zoals die afkomstig van een professionele blog. Elke dag dat ik dit doe, wordt ik geconfronteerd met een andere uitdaging die ik nooit dacht dat ik het zou moeten aanpakken. Voor sommige mensen, maar ze lijken klein en onbeduidend tests, maar aan anderen, die dezelfde trinket is een planeet-en kleinbedrijf struikelblok. Ik ben in het laatste kamp, kan u worden verrast om te lezen, maar nadat ik het gezicht en aanpakken, ik krijg altijd een super beloond gevoel. Het is nooit gemakkelijk. Dat gelijktijdige gevoel van nerveus bevrediging is wat ik denk dat als "ontwikkeling in beweging’!
  • Ik dacht dat ik nodig had om zich met anderen in mijn zoektocht naar steeds beter. Ik ben geenszins een volledig afgeronde mens; er zijn slordig onderdelen en gewoontes heb ik een hekel aan, net als iedereen anders. Deze blog blijft een uitlaatklep voor mij om zichzelf te actualiseren, te streven naar het realiseren van mijn potentieel en de persoon die ik wil worden. We willen om het te doen, dus ik dacht ik deel mijn versie van het complete vreemden in zo verre locaties, zoals Azerbeidzjan en Nieuw-Zeeland (waar ik een aantal fantastische lezers :) )
  • Ik heb een kristalhelder beeld van een gezond en ideaal in mijn gedachten! Het gaat over een decennium van het werken in de fitness-industrie te definiëren. Ik heb niet met opzet ontworpen dit beeld, het is slechts geschieden als ik heb afgesponst tot waarheden, en weggegooid denkfouten langs de weg. Ik denk dat er velen zijn die delen die beeld en talloze meer die nog maar net begonnen te vormen. Ik wilde aan die like-minded mensen, en ik kon het niet vinden van een beter platform dan mijn eigen blog!
  • Ik hoop van harte dat zinvol is en excuses voor de tocht! Van iemand die heeft gewerkt in geschiktheid voor een groot deel van mijn professionele leven, ik wil nog zeggen dat er niets is dat kan het vervangen van harde werk. U kunt kopen een gadget die er zijn, probeer dan met een dieet of ‘detox’ – pakket, maar niets kan de plaats van het opstaan in de ochtend met vastberadenheid en een plan, om de aanval van de dag, zweet, hard, en het smash! Veel succes met het definiëren van uw eigen ‘Waarom’ – het zal u helpen uw doelen te bereiken dus veel meer dan iemand anders Wat!