Wat nu? ik heb een paar ideeën

Dus ik wilde schrijven al eerder, maar ik kreeg ongeveer twee uur slaap op verkiezingsavond na zonder resultaat probeert te drink mijn steeds toenemende gevoel van paniek weg. Daarna bracht ik al woensdag in een absurde toestand van oververmoeide emotionele instabiliteit. Ik riep minstens zes keer die dag. De laatste keer dat ik huilde als dat, mijn geliefde grootmoeder was overleden.

Ik heb een goede nacht slaap de laatste nacht, ging voor een run op deze ochtend en dronken wat van het water, dus ik ben eindelijk een beter gevoel. Fysiek tenminste. Emotioneel en spiritueel… dat is nog gaat duren. Eerlijk gezegd, ik heb verder ontkenning en ben stevig in woede, en ik denk dat ik er voor een tijdje.

Ik ben niet van plan om te schrijven over wat ik vind van de Bazuin. Wat is er te zeggen dat niet al gezegd? Ik zou kunnen zeggen dat het weer maar het verandert niet het feit dat hij is onze volgende president. Het zal ook niet veranderen het feit dat een heleboel mensen die ik ken – familieleden, vrienden, kennissen, teamgenoten waren meer dan blij om één lijn te komen met hem. En het gaat echt niet veranderen het feit dat de andere leden van de familie, andere vrienden, andere bekenden, andere teamgenoten zijn bang voor hun leven.

Dus wilde ik in plaats daarvan mijn kleine platform en delen wat ik ben gaan doen om te vechten, wat er gebeurt. Ik ben een vrouw van enorme voorrecht en ik ben van plan om mijn voorrecht om te vechten als de hel voor degenen zonder.

1. Ik ben het doneren van veel geld aan non-profits. Ik gaven al heel wat geld, maar ik ben stepping dat. Die groepen gaat het nodig hebben. Ik beschouw mezelf niet als een enorme filantroop of iets, maar ik heb enkele besteedbaar inkomen en laten we reëel zijn, ik heb liever een gezonde planeet en intact zijn burgerlijke rechten voor allen dan een paar extra lippenstift en geurkaarsen.

2. Ik ben betrokken te raken bij de lokale Democratische politiek. Ik heb al stemmen in elke dang verkiezing – zelfs kleine lokale – en dit is dus de volgende stap. Bonus: ik ben in één van de swingiest provincies in de swingiest staat, dus ik denk dat dit een effectieve manier om lokaal te handelen terwijl het denken van de wereld.

3. Ik ben van plan om nog meer onaangename over stemmen. Kom 2018, ik ga schreeuwen zo veel over de tussentijdse verkiezingen, dat u niet eens in staat zijn om tegen mij. Ga je stemmen gewoon shut me up. Maar voor real – pack beide huizen van het Congres vol Democraten en leg hard op hen te belemmeren elke idioot idee dat kleine vingers chito ‘ probeert door te drukken.

Als we willen dat dit experiment in zelfbestuur om te slagen, moeten we, weet je, eigenlijk zelfbestuur.

(Vergeet niet uw lokale en nationale verkiezingen! Ze uit ook! Het doet er allemaal. En als je niet zeker weet waarom het belangrijk is, gebruik je de google om uit te vinden waarom zo kunt u op de hoogte.)

4. Ik blijf betrokken bij de gemeenschap. Ik ben twee jaar in mijn tijd als guardian ad litem, en ik ben gaan houden van dat werk doen. Ik ben ook op zoek naar andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk om mee te gaan met het, of dat doneren aan de voedselbanken of gratis clinics of LBGT jeugd, opvangcentra of juridische bijstand voor immigranten. De mogelijkheden zijn er al in overvloed, en ik zie niet in dat aan het veranderen. In feite, ik zie ze steeds meer overvloedig.

5. Ik ben het ondersteunen van goede journalistiek met pagina meningen en met dolla rekeningen. Ik kan niet geloven hoeveel gesprekken die ik heb gehad met mensen over het betalen voor paywall toegang tot sites, zelfs onder mijn collega-schrijvers en media professionals! Goede journalistiek niet slechts manifesteren uit de lucht. Die shit kost geld. (En nee, bloggers zijn geen adequate vervanging. Je ontdoen van journalisten, en wat doen bloggers hebben om over te schrijven? NIETS.)

Plus je moet je nieuwsorganisaties om de overheidsfinanciën te beschermen tegen de machtige belangen. Kijk naar wat er gebeurde aan Gawker. Onsterfelijkheid fetishist Peter Thiel boos op Gawker uitje voor hem – hoewel hij zeker blij om te draf zijn seksualiteit op de RNC als bewijs Republikeinen gewaardeerd diversiteit dus wat, Petey – zodat hij bankrolled Hulk Hogan ‘ s smaad rechtszaak en dreef hen in een faillissement.

Ondertussen Trump dreigde te dagvaarden voor de New York Times voor smaad, en ze hebben de middelen om hun advocaten te reageren met, "Bring it, je fret-headed vagina-eyed douchebag." En dat was het einde. Zo ja, geef uw geld aan organisaties die stevige journalistiek. Onze democratie is er van afhankelijk.

En uiteindelijk hoop ik op een punt waar ik kan…

6. Open en eerlijke gesprekken met aanhangers van Chito ‘ Benito. Maar ik zal eerlijk zijn, ik ben er nog niet. Nu zou ik waarschijnlijk alleen maar schreeuwen tegen hen voor onwetende dwazen, en dat gaat niet om het repareren van een verdomde ding. Dus ik ben gewoon te vermijden dat ze alles voor nu.

Voor wat het waard is, ik ben het niet delen van deze prescriptively. Veel mensen zijn niet in de mentaliteit om eens na te denken over deze dingen, die ik volledig respecteren. Ik ben nu op een verlies nu dat het enige ding dat maakt me een tikje minder crappy is het denken van de werkelijke dingen die ik kan doen om te helpen het beter. Het is niet veel. Het gaat niet om het redden van de hele wereld, maar op dit punt het minste dat ik kan doen is proberen.