We kunnen niet allemaal fantastisch: mijn beste sport-gerelateerde mislukken

Ik heb al deze ideeën in het achterhoofd voor een blog, en ik heb zelfs een paar half-voltooide die in mijn map concept, maar ze vereisen onderzoek en het zoeken van dingen en het citeren van de dingen, en misschien komt het omdat Mercurius in retrograde of misschien is het omdat ik het gevoel een beetje verdrietig, want mijn man is buiten de stad, maar ik heb niet echt het gevoel op zoek dingen en het citeren van de spullen.

Ik had dit geweldige plan om te gaan met mijn man uit de stad, die zou ik gebruik maken van mijn eenzaamheid dingen doen zoals het vullen zine distro bestellingen en het schrijven van brieven en het werk op zines en misschien zelfs mijn droevig boek, manuscript, welke is gegaan ongerepte ongeveer vijf maanden op dit punt. Ik had zoiets van, ik moet productief zijn en geweldig en alles zal groot zijn, yay!

Maar in plaats daarvan, ik bromfiets en dronken bier en aten Chinees eten en keek naar "How I met Your Mother" en lees Overdrijving en een Half, en in het algemeen was precies het tegenovergestelde van productieve en geweldig en groot. Ik ben er in geslaagd om de minimale wat nodig is van mij als een menselijk wezen eten en het werk en de persoonlijke hygiëne en verzorging van dieren – maar buiten dat, ik heb niets.

Dus ter ere van de stank van de fout die is doorgedrongen tot de laatste paar dagen, ik ga je een verhaal vertellen.

Toen ik een tweedejaars op de middelbare school, zag ik een flyer te kondigen voorronde voor het basketbal team de volgende dag, dus ik geleend van mijn oudere broer, Nikes en kwam in de sportschool na school. Ik weet niet wat ik mij genoodzaakt om dit te doen, ik had er nog nooit gespeeld op iets meer uitdagend dat een kerk intramurale league en nooit tentoongesteld iets dat zou kunnen op afstand worden opgevat als atletisch vermogen. In feite, mijn atletische vaardigheden waren zo zielig dat ik vaak de laatste persoon gekozen in de lagere school voor het spelen van kickball en voetbal, en het team dat uiteindelijk bij mij meestal kreunde en rolde hun ogen in afgrijzen.

Ik werd lid van de groep meisjes in de fitnessruimte en opgesteld voor boren. We schoten vrije worpen en deed lay-ups en liep wijnstokken en zelfmoorden. Toen het tijd was om onze backpedaling vaardigheden, ik vloog zo snel als ik kon naar beneden de rechtbank. Ik was bijna drie kwart van de manier waarop er wanneer ik gleed uit, vloog in de lucht en landde, palmen eerste, op het parket. Ik stond op, schudde hem uit en liep terug. De tweede keer dat ik naar beneden kwam het hof, stuitte ik op exact dezelfde plek, en nogmaals, gleed, vloog in de lucht en landde op de hakken van mijn palmen. Deze keer heb ik eigenlijk kwaad op mezelf. Tegen de tijd dat ik klaar met het boren, mijn polsen had zwol op tot de grootte en de vorm van de brandslangen.

Wanneer de coaches geplaatst in de naamlijst na de try-out, ik was stomverbaasd om te zien dat mijn naam in de richting van de onderkant van de lijst van tweedejaarsstudenten. Verleend, slechts negentien meisjes had geprobeerd voor vijftien plekken, maar toch! Ik was in het team.

Later, na de gloed van de aanvaarding van de prestatie af raakte, realiseerde ik me de coaches hadden een beetje een dilemma op hun handen met mij, en zag ik het heen-en-weer.

"Nou, ze is heel hoog." "Heb je haar proberen te maken van een lay-up? Dronken drie poten nijlpaarden hebben meer genade." "En heb je haar herhaaldelijk bijten op de rechtbank? Ze is een totale kluns." "Maar ze opstond en bleef lopen, ook al om haar polsen waren, zoals de grootte van boomstammen. Ze kan onhandig, maar ze is dementedly koppig. En hey! Ze is echt hoog! Als een Sasquatch!" "Je hebt gelijk. Ze ziet er intimiderend op de bank en het andere team zou eigenlijk bang voor haar. Laten we kiezen haar."

Maar zoals ik al zei, ik was gewoon dankbaar dat niet één van de vier meisjes die niet van het team. Ik kwam voor elke praktijk en werkte ik zo hard als ik kon bedenken wat voor soort vermogen van de warboel van botten en huid ik belde mijn lichaam. Ik heb niet echt schelen dat ik was niet zo goed. Ik was blij dat ik goed genoeg was om in een Team. Ik droeg mijn Vrouw Vikingen joggingpak naar school met trots. Wanneer we eindelijk onze uniformen, ik zet het op en oefende poseren voor de spiegel met een basketbal.

En dan is de dag van de eerste thuiswedstrijd aangekomen. Ik zorgvuldig verpakt, mijn witte huis uniform in mijn Vrouwe Vikingen zak, waardoor het zeker om een paar wit ondergoed dus ik zou niet te maken hebben met de verlegenheid zichtbaar slipje, terwijl op de rechter. Wist ik veel dat het dragen van een slipje zichtbaar zou zijn geweest een drukte teen vergeleken met de gecompliceerde fractuur van de vernedering die wachtte me op de rechtbank.

Mijn ouders waren niet in staat om het te maken naar het spel, maar mijn oudere zus en broer waren, en zij geleiden van een aantal van hun vrienden om hen te vergezellen. Als gevolg hiervan, had ik een hele juichen sectie in de tribunes, te wachten om te kijken hoe ik in mijn moment van glorie.

Het spel getipt en ik zat op de rechtbank, het betalen van volle aandacht voor de vaardigheid waarmee de beginnende tweedejaars behandeld het basketbal. Bijna alle van hen bestemd waren voor het junior varsity team op zijn minst, hoewel ik vermoed dat minstens één van hen zou worden varsity voordat de maand voorbij was. Ik heb vooral bewondering een meisje genaamd Julie, die was twee centimeter langer en ongeveer vijftig kilo zwaarder dan ik, en wist duidelijk hoe haar lichaam in haar voordeel.

Het eerste kwart eindigde, en het tweede kwartaal begon. Na een paar minuten, de bal ging buiten de grenzen. Mijn coach wees mij aan en zei: "Caitlin, daar."

Mijn moment van de waarheid. Mijn kans om te schitteren. Ik was van plan om de wereld te tonen, of op zijn minst, de twintig mensen op de tribunes, dat was ik niet langer de domme sukkel die flinched wanneer een bal gegooid werd haar manier. Als ik opdraven om mijn plek op het hof, begon ik stel mijn schitterende sportieve toekomst: gekleed in een varsity letter jas, het krijgen van een beurs aan de UCLA, spelen in de Olympische spelen, het maken van de beste vrienden met Rebecca Lobo. Ik was van plan om geweldig dit. Ik wist het gewoon.

De ref blies de fluit, en de bewaker voorbij de bal ‘ in-bounds. Ik stond bij de hoop, te wachten tot de swat basketballen neer als een ponytailed King Kong. De kans al snel diende zich aan in de vorm van een pint-sized bewaker die probeerde te schieten van net binnen de drie-punt lijn. Haar schot ketste als een baksteen uit de voorkant van de hoop, en landde recht in mijn handen.

Holy crap, dacht ik. Ik heb de bal! Wachten….Ik heb de bal? Wat moet ik doen?

Mijn kleine hersenen kortgesloten als ik probeerde me te herinneren wat ik precies moest doen met deze grote, ronde ding in mijn handen.

Oh, dat klopt.

Ik draaide me om, gericht op de hoop en nam mijn kans.

En ik heb gemist.

Ik heb mijn reactie en nam nog een schot.

En gemist.

Het was op dit moment dat de kreten van "Caitlin! Caitlin!" begon door te dringen tot de adrenalized mist die de huid verteerd had mijn hersenen. Ik keek op de bank. Mijn coach was zwaaien verwoed.

"Caitlin! U bent schieten op de verkeerde mand!" Ze wees naar beneden de rechtbank. Elke andere speler had staan, te kijken, kaken agape op de kolossale tentoonstelling van falen ze net had gezien.

Ik pakte de bal na mijn derde poging om een basket – mind you, ik sta vier meter afstand van de hoop, met niemand om me voor minstens honderd voet, en ik kon nog steeds niet op de opname – en gaf het over het gerecht.

Een paar zoete, barmhartig seconden later, de bal ging buiten de grenzen. We liepen naar de zijlijn en Coach wees mij vervolgens op de bank.

Ik wierp een blik op mijn juichen sectie. Ze waren naast zich met een lach. Hun gezichten waren karmozijn, en had ze niet had een ander om op te leunen voor de steun, die ze waarschijnlijk zou zijn gevallen uit de tribunes en gebarsten hun hoofd op de vloer. Ik slunk naar beneden tot mijn einde van de bank en ging er rustig voor de rest van het kwartaal. Ik hoopte dat als ik werd nog steeds genoeg, ik zou opgaan in de omgeving en niemand zou mij zien of te onthouden wat ik had gedaan.

Dat was te veel gevraagd van het heelal, want als iedereen herinnerde, was het mijn broers en zussen en hun vrienden. Ze vond mij na de wedstrijd – die we verloren hebben, door de weg – en begon te plagen me onmiddellijk. "Dat zijn een aantal leuke vaardigheden heb je daar, Caitlin! U en uw mad basketbal vaardigheden. Ze heeft skills!"

De plagen blijven voor dagen, weken. Al snel had ik een nieuwe bijnaam.

"Wat, Vaardigheden?"

Ze kwam naar mijn huis te spelen, en ze zou beginnen te schreeuwen wanneer ik stapte naar de rechter. "Ga Vaardigheden! Geef me een S! Geef mij een KILLS! Wat is die spreuk? VAARDIGHEDEN!"

Het is al zestien jaar geleden dat het spel vond plaats, en nog steeds, als ik bel mijn broeder of mijn zuster, het eerste wat ze zeggen is "Wat, Vaardigheden?" Mijn zus een keer stuurde me een sleutelhanger ze vinden van Napoleon Dynamite met het woord "Vaardigheden". Als ik sterf, mijn grafsteen kan heel goed lezen "Hier ligt Vaardigheden."

Ik heb Vaardigheden langer dan ik hebben niet de Vaardigheden, is wat ik zeg. Ik zal waarschijnlijk worden Vaardigheden als ik negentig en in een verpleeghuis ergens.

En ik ben goed met deze. Ik ben niet de beste basketbal speler, en ik heb nooit geweest. Ik ben niet echt goed in een sport met een bal of met de hand-oog coördinatie of zwaaiende armen en benen. Ik ben goed in hardlopen, maar ik denk dat een groot deel van dat is omdat van die demente koppigheid om te blijven, ondanks de pijn, en ook omdat alles wat je hoeft te doen is de steek vooruit. Ik ben goed in de bloedhitte.

Ik bleef spelen, ondanks mijn vernederende te zien op de rechtbank. Ik bleef zien naar al mijn praktijken. Ik probeerde hard om beter te worden, en ik deed verbeteren, een beetje. Ik slaagde erin om de score van een paar punten tijdens het seizoen, en ik werd een goede rebounder. En ik heb nooit verloor mijn enthousiasme voor die deel uitmaken van een team. Aan het einde van het seizoen, toen hadden we onze awards banket, mijn coach gaf mij een award. Ze zei dat ik was altijd het gelukkigst te zijn.

En het is waar. Ik werd.