Weekend willekeur – 16 maart

De Chicago Zine Fest is gekomen en gegaan, en dat vind ik dat ik genoeg tijd om regelmatig deze blog. Serieus, als we maar kunnen herschikken van de fysica, zodat er waren 30 uur in een dag, zou ik een gelukkige vrouw.

Waarschuwing – ik begon deze post twee weken geleden, dus het wordt een lange. Het spijt me.

Oke, voordat we beginnen, ik heb tot het doen van een beetje van zelf-promotie. Mijn bericht voor Lichaam Beeld Warrior Week – die niet worden weergegeven op deze website, want ik was lui en/of scatter-brein – was gesyndiceerde vandaag door de Huffington Post. Ik zou het leuk vinden als je ging over en lees het – ik werkte heel hard op de post en ik ben er erg trots op.

Dit bericht door Andrea Owen op Uw Kick Ass Life soort loopt langs dezelfde lijnen als zij wil dat iedereen weet dat het "perfecte" lichaam is niet van plan om verdomde ding als je niet kunt krijgen met jezelf aan de binnenkant. Mijn man en ik praten daar veel over, hoe te kijken naar externen brengen ons geluk garandeert dat we vrijwel nooit gelukkig worden. Het is gewoon te makkelijk om te vinden van redenen om ontevreden te zijn!

De Atlantische uitgebracht met een analyse van de negen manieren waarop een vrouw kan verschijnen op de cover van Sports Illustrated. Sommige van die manieren worden niet verwonderlijk, als "verschijnen in een bikini" of "aantrekkelijk te zijn," maar ik was geïntrigeerd door #1: "beroemd vóór 1962."

Hier is nog een post over Sports Illustrated, dit over de swimsuit issue. In het, de auteur vertelt over hoe zijn visie op de swimsuit issue veranderd zodra hij begon te bekijken in de grotere culturele context, met inbegrip van de manier SI consequent downplays vrouwen sport en de manier waarop onze maatschappij in de media van honchos zijn nog steeds overweldigend dudely-georiënteerd.

Virginia Zool-Smith heeft een grote post over de mogelijke valkuilen van fitspo, vooral als het wordt gebruikt op tumblr. Ze maakt de punt – en ik ben het eens met dat terwijl het gemakkelijk is om te kijken naar foto ‘ s van uitgemergelde modellen naast elkaar met 500 calorieën per dag maaltijd plannen en identificeren het als schadelijk, het kan een stuk moeilijker wanneer ze geconfronteerd worden met de geolied-up wasbord abs van een fitness-model. Ik heb veel te zeggen over dit onderwerp en zo kan ik reserveren voor een andere keer, maar in de tussentijd ga leest haar post – it ‘ s great.

De vrouwen lopen geprofileerde een groep van vrouwen die lopen met New England 65 Plus Club. Mijn favoriete citaat: "ik zou het niet erg vinden als ik een race en croaked aan het einde. Dat zou geweldig zijn!" Het is officieel – ik aspire te worden als die vrouw als ik groot ben.

Cori over de Mens van de Biceps is het lezen van de recente lichaamsbeeld Warrior Week posten* en het zorgde voor haar om te reflecteren op dieet en een negatief zelfbeeld. Ik hou van wat ze te zeggen had, met name dat diëten niet de manier veranderen waarop je je voelt over je lichaam. Weet je wat? Sterk en gezond. Ik weet – schokkend!

Ik maak geen geheim van het feit dat ik een totaal Obama familie fangirl. (Ik kan het niet eens zijn met een persoon in de politiek en nog steeds denken dat ze goede mensen zijn – een andere schokkende zaak, ik weet het!) Dus toen ik hoorde dat President Obama heeft gecoacht zijn dochter basketbal teams in het verleden…nou, ik vrij veel gilde van plezier.

Kelsey Wallace over op Bitch Magazine wil graag de wereld om te stoppen met het vertellen van Angelina Jolie te eten een cheeseburger. Ik sluit mij van harte aan, en niet alleen omdat het vertellen van dunne mensen om iets te eten is helemaal fucking gespeeld.

Een recente peiling bleek dat zwarte vrouwen hebben de neiging om zwaarder en gelukkiger zijn met hun lichaam dan blanke vrouwen. Terwijl ik niet de zorg voor de "omg vette paniek!" toon dat geslopen in het artikel, ik vond het boeiend voor de manier waarop het illustreert duidelijk hoe de begrippen van schoonheid zijn zeer veel geïnformeerd door de cultuur waarin we zijn opgegroeid.

Ondanks de veelbesproken verslagen van die poll, Constance op Zwarte Meisjes Lopen nog steeds wil dat de mensen onthouden dat zwarte vrouwen worstelen met hun lichaam, ook. Ze gaat verder met te zeggen dat het beeld van zwarte vrouwen helemaal comfortabel met hun organen kan blijken te stigmatiseren als voor vrouwen die last hebben van eetstoornissen.

Charlotte op de Grote Fitness-Experiment vraagt of we moeten het doen met de zin "skinny fat." Ik haat de woorden. Ik bedoel, aan de ene kant vind ik dat mensen het herkennen van dat dun zijn niet automatisch gelijk aan de gezondheid, maar aan de andere kant, waarom gebruiken we "vet" als afkorting voor "ongezonde"? Wat denk je?

Twee gedachten over dit artikel over een homecoming queen proberen uit te LSU ‘ s kicker: 1) de media slechts looooves verhalen van mooie meisjes het doen van ruwe dingen en 2) goed voor haar! Ze klinkt als een vrij hevig atleet, zelfs als ze niet uiteindelijk het maken van het team.

Bewerkt toe te voegen, ik kan niet geloven dat ik bijna vergat want ik was zo enthousiast om te leren over het! Ragen Chastain van Dansen Met Vet en Jeanette DePatie van De Fat Chick heeft onlangs een online community genaamd Fit Fatties. Het is actief en het omarmen van fitness zonder zorgen te maken over het verlies van het gewicht. Ik heb gebladerd een beetje rond en het ziet er geweldig uit. Kudos naar die twee dames voor het samen stellen van een dergelijke uitstekende, lichaam-positieve online ruimte.