Weekend willekeur – jan. 21

Zo duidelijk als je ergens in de buurt van het Internet of tv van vorige week, u steevast gehoord over Paula Deen en de controverse rond haar bekentenis dat ze gediagnosticeerd met Type II diabetes. Mensen lijken te zijn gevallen in twee kampen: hyper-rechter-y-en hyper-defensief.

Persoonlijk denk ik dat het onzin is dat ze kiezen voor een team met Big Pharma als ze kon heel gemakkelijk gebruik dit als een kans om te beginnen met het ontwikkelen van recepten die zijn gezonder en kunnen gegeten worden door mensen die het delen van haar toestand, maar weet je wat ik denk echt dat zuigt? Dat ze blijkbaar hief een pagina van de Sarah Palin Playbook van Agressieve Folksiness en viel haar critici als "elitair." Ik daal af in ragestroke grondgebied wanneer de dingen als gezond eten en onderwijs worden gezien als de enige herkomst van de well-to-do. Ik erken dat er structurele obstakels die het verkrijgen van deze dingen moeilijker voor mensen zonder middelen, maar laat het niet toe te voegen, met een houding als deze.

Holy shit, ik had geen idee dat ik had zoveel te zeggen over het onderwerp van Paula Deen. Hoe dan ook, Erika op Een Black Girl ‘ s Guide to Gewichtsverlies is mijn favoriete nemen over dit onderwerp. En nu, bewegen op…

Fitness blogger extraordinaire Charlotte Anderson heeft een lijst samengesteld van de verschrikkelijke celebrity gezondheid tips voor Shape.com. Nog meer bewijs waarom de trend van de celebrity-als-expert is belachelijk en moet stoppen. Charlotte breidt dit op haar blog, waarin ze vraagt haar lezers waar ze hun advies (en ook het slechtste celebrity fitness advies is die ze ooit hebben gehoord – ik beweer dat niets ooit zal overtreffen Tracy Anderson is van mening dat vrouwen moeten til nooit meer dan drie kilo in termen van pure heinousness.)

Triest nieuws: kampioen skiër Sarah Burke is overleden aan de verwondingen die ze opgelopen na een crash op een superpipe in Park City, Utah. Haar familie is nu het omgaan met veel schuld en is het aanvaarden van giften te helpen compenseren. Als je hebt een paar extra bucks te schoppen hun manier, kunt u dit doen via deze site.

Meer slecht nieuws: Een lokale meisjes basketbal coach en marathonloper is overleden nadat hij werd gevangen terwijl de bank-als u op 300 ponden in zijn garage. Het is een vreselijk verhaal, en ook een goede herinnering aan hoe belangrijk het is om een spotter wanneer het proberen om het te zwaar is.

En nog meer slecht nieuws: sterfgevallen zijn in opkomst onder voetgangers die het dragen van een koptelefoon. Ik draag oordoppen als ik – maar nooit als ik fiets en ik altijd zorg ervoor dat het volume laag genoeg, zodat ik bewust van mijn omgeving. Kunt u overwegen hetzelfde te doen. Ik wil niet om te lezen over je in de lokale krant.

Heb je gezien dat het grafische circuleren rond Facebook dat vraagt wanneer skinny vrouwen werd heter dan voller dacht lichaam? Ik heb, en het altijd stoort me omdat het putten een type van het lichaam tegen de ander, en eerlijk gezegd, ik heb het over had het tot hier. Echter, Renee op Womanist Mijmeringen is een echt handige nemen die ik leuk vind. Zeker de moeite waard om te lezen.

De olympische gewichtheffers en Sarah Jessica over in Vrij Sterke – en herinner me een van deze dagen om een post over te schrijven hoe fucking rad denk ik Oly tillen is – hebben een zeer uitgebreide post over sporters en (slechte) eigen lichaam. Het kan gemakkelijk zijn om aan te nemen dat gewoon een atleet is genoeg om te verslaan slecht lichaamsbeeld, maar als S&J-show, dat is niet het geval.

Hou je niet gewoon van het idee van de geleerde-sporter? Het is dus heel klassiek voor mij. Een van mijn favoriete delen over Switzer "Marathon Vrouw" was hoe ze probeerde om het model zelf na dat de oude griekse ideaal. Dat is iets wat ik probeer na te streven in mijn eigen leven ook. Hier is een profiel van marathonloper Amanda Scott, die de tijd gevonden om te trainen voor de Olympische Marathon Trials tijdens het werken aan een PhD in chemical engineering. Nu willen we niet allemaal het gevoel slackers na het lezen van de?

Forbes.com van alle plaatsen, heeft een interessant artikel over de psychologie van duursporters. Ik ben niet helemaal op het punt waar ik zou typeren me als een endurance atleet", maar ik herken veel van mezelf in dit artikel.

Ik ergerde zich een paar dagen geleden door een discussie op Active.com’s facebook-pagina, waarin een aantal dames bestempeld concurrentie als "ongezond." (Echt?) Mijn ergernis verdwenen toen ik dit artikel las over de vriendelijkheid getoond door de atleten op de Olympische Marathon Proef. Het is een verfrissende verandering van tempo van de opzettelijke wreedheid die kenmerkend is voor een heleboel andere professionele sporten.

Elfity op Persephone Magazine vragen de focus op een smalle definitie van fitness als het gaat om het herstellen van een eetstoornis. Check deze lijn:

Iedereen die heeft opgepikt één van de populaire "women’ s health" tijdschriften in de rij staan bij de supermarkt waarschijnlijk het gevoel krijgt dat "de gezondheid en fitness" heeft de neiging om iets meer dan een patriarchale hond fluiten voor "heet en dun-maar-niet-al-te-dun."

"Patriarchale dog whistle" is ongeveer gelijk, denk ik. Ze is recht voor om erop te wijzen dat de fitness-industrie bevordert een specifieke, moeilijk te bereiken schoonheid standaard, net zo veel als de mode-industrie doet.

Lianne McTish (aka Feministische Figuur Meisje aka een van de grappigste vrouwen in de fitblogosphere – ja ik heb net gemaakt die woord-up) schrijft over vruchtbaarheid en bodybuilding voor de Samenleving voor Menstruele Cyclus Onderzoek. (OMG zo een plek bestaat!) Ik ben het volledig begrijpen als ze schrijft over de tijdvakken als iets dat is tegelijk gevreesde en gewenst.

Ik heb nog niet de kans gehad om te luisteren naar het nog, maar Sally McGraw op Al Behoorlijk helpt het produceren van een podcast wel Sterk, Sexy en Stijlvol. In het, ze werkt samen met een wellness coach en een seksuoloog vrouwen te begeleiden om zich in de richting van een meer liefdevolle kijk op zichzelf. Ik denk dat het klinkt geweldig, en ik kan niet wachten om er naar te luisteren.

Ik ben het volledig nerded over de Herfst serie over nutricosmetics aan Het Zagen. Ik wijt het feit dat ik al veel gelezen van Michael Pollan en Marion Nestle deze dagen.

Meer dan bij het Uitvoeren van Thriver, Jenny schrijft over post-traumatische groei, en hoe de meest traumatische ervaringen van ons leven kan vaak leiden tot een krachtige, duurzame persoonlijke groei. Het kan moeilijk zijn om te zien dat als je in de dikke van omgaan met trauma, maar als je dat in gedachten houden, heb je nog een ander hulpmiddel om u te helpen volharden.

Ik heb ongeveer twee dozijn andere grote links kwam ik in de afgelopen week of zo, maar ik moest stoppen. Er waren gewoon te veel goede spelers. Ik overweeg het opstarten van een Facebook fan pagina voor dit blog, zodat ik een plek heb om te posten al die links die ik tegenkom. Wat doen jullie allemaal denken? Moet ik het doen? Laat het me weten.

P. S. ik heb me aangemeld voor een oefening voeding klasse! Ik ben helemaal enthousiast en dat soort dingen.

P. P. S. ik ben bezig met mijn eerste duatlon in twee weken! Ik ben er helemaal enthousiast over en dat soort dingen. Het is goed om enthousiast over dingen, vind je niet?