Weekend willekeur – super bowl edition

Ik moet waarschijnlijk overwegen het veranderen van dit Weekend Willekeur, als op vrijdag Willekeur lijkt een beetje ambitieus voor mij deze dagen. Hoe dan ook, ik wilde een snelle golf aan alle nieuwe (en verdomd, er zijn heel veel van je!) lezers die hun weg hier in de afgelopen week. Hallo, en welkom!

Voordat ik begon, ik wilde wijzen op deze discussie op Metafilter die begon na die iemand heeft gedeeld met een link naar mijn post over six-pack abs en "echt meisje zijn buik." Een link naar een link naar een link – hoe meta! Hoe dan ook, tijdens het gesprek overgedragen in een beetje van de standaard fat-shaming (nu op smaak met de Wetenschap-y "Bewijs"!) Ik denk dat de meerderheid van de reacties waren geweldig, dus ik wilde de link delen met je.

Dus, laten we beginnen:

Er is een petitie op Change.org om steun te tonen voor vrouwen die willen hijab tijdens het spelen van voetbal. De FIFA-verbod op de hoofddoek – zelfs hijab dat is aangepast zodat er geen gevaar voor de veiligheid ontstaan – heeft geresulteerd in veel teams gewoon kiezen om niet te spelen.

Anna op de Uitoefening van Harpyness analyseert de reacties op een foto van motorcross racer LeClan McMillan geeft borstvoeding aan haar kind, terwijl in de motorcross-gear, zit schrijlings op haar motorfiets. Debat opzij (want als er iets is wat ik weet over het geven van borstvoeding, het is dat mensen graag het debat), ik dacht dat het was een echt leuke, lieve foto.

Erin bij Fit Bodem Meisjes wil dat we allemaal stoppen met praten over kleding maten al. JA. COSIGN.

Triest nieuws: de Women ‘ s Professional Soccer league heeft geschorst zijn 2012 seizoen vanwege de juridische problemen die het is met uitzicht over de beëindiging van de magicJack franchise. Ken op Na Atalanta niet denk dat het verschrikkelijke nieuws, dat wel.

Niet alleen heeft de "Shit ______s Zeggen" meme is uitgevoerd in de grond, maar maden zijn al aan het feesten op haar lijk. Dat is niet me te houden van het vinden van een "Shit Lopers Zeggen" video, heel grappig.

Hier is nog erg verdrietig en eng verhaal: een Montana vrouw, Sherry Arnold, was blijkbaar ontvoerd tijdens het uitvoeren van de afgelopen maand, en een van de twee mannen gearresteerd in haar verdwijning heeft bekent doden van haar. Haar neef, Beth van de geweldige running blog Afsluiten en Uitvoeren, organiseerde een virtuele uitgevoerd in Arnold ‘ s geheugen. De run zal plaatsvinden Feb. 11. Overwegen deel te nemen als je kunt, en ook, blijf veilig, terwijl u er op de wegen.

Er is zoveel interessant nieuws komt uit voor op de 2012 Olympische spelen in Londen, en de mogelijkheid van de Afghaanse vrouwen te concurreren boksers is slechts het laatste wat ik heb gehoord.

Hier is nog een artikel over de Olympische vrouwen boksen, maar deze praat over de onverwachte problemen die het gevolg zijn van het feit dat er slechts drie gewichtsklassen en het gewicht klassen zijn zo ver uit elkaar.

En omdat iedereen al warm op de vrouwen boksen tip, hier zijn twee stukken: een van de NPR en één van de New York Times. Iedereen lijkt te houden van het naast elkaar plaatsen van femme-y dames die klim in ringen naar pummel de stront uit elkaar.

Veronica op xoJane heel leuk zouden vinden als u gestopt bent met het complimenteren met haar op haar gewicht te verliezen.

Sally op Al Behoorlijk vraagt als u denkt dat uw lichaam als uw vriend. Ik denk dat dit een punt dat kan niet genoeg worden benadrukt, dat we niet moeten bekijk ons lichaam als vijanden tegen, die we hebben om oorlog te voeren, maar te accepteren en te waarderen als een integraal onderdeel van wie we zijn. Eerlijk gezegd, ik zou willen om weg te komen van het idee dat we een of andere manier gescheiden van ons lichaam. Geen lichaam, geen "me." Geen "ik," geen lichaam. Het is allemaal een en dezelfde.

Morgen, als je naar de Super Bowl, de mensen van SPARK en Miss Vertegenwoordiging wilt u om een paar dingen in gedachten tijdens de commercials. Als de trends van de afgelopen jaren zijn iets te gaan, we kritisch-minded feministische mensen gaan veel te squall over op de maandag ochtend.

De deadlift is een gewichtheffen verplaats ik wil echt om te springen in het doen, maar ik heb nog niet zijn, want ik ben zo gefocust op mijn hardlopen en fietsen (en serieus, de balans tussen training en benen te trainen voor een sport is iets wat ik wanhopig zoeken te vinden voor een paar jaar nu). Het lezen van Nia Schachten’ "Ode aan de Deadlifts" en kijken naar alle video ‘ s heeft me al te popelen om te proberen het toch.

Joan Benoit Samuelson bekroond een recente lijst van de top 10 van de AMERIKAANSE vrouwen marathonlopers. Ik zou graag zien dat een van ‘ s werelds top 10 vrouwen marathonlopers. De marathon is een interessante sport, maar je kunt vrijwel track geopolitieke trends, gebaseerd op trends binnen de elite marathoning gemeenschap.

Hier is een krachtig stuk op xoJane over vet-shaming. Het is een geweldig stuk en Lesley echt opgesplitst in een heldere, effectieve manier.

Ten slotte, check out deze geweldige slideshow van Sports Illustrated van de AMERIKAANSE Olympiërs van het verleden en de toekomst. U guys, ik ben ZO ENTHOUSIAST over de Olympische spelen, ik kan niet eens zeggen. Ik gebruikte om op te treden alle blase wanneer het rond kwam, net als, "oh, de Olympische spelen, ik haat die," maar dan door de dag negen zou ik worden vastgelijmd aan mijn set bekijken van curling of biathlon of freestyle medley zwemmen of wat dan ook. Dus nu heb ik gewoon gekozen te omarmen mijn Olympische koorts, en waarom niet? De Olympische spelen zijn freaking awesome.

Op een persoonlijke noot, ik ben helemaal opgewonden, want ik ben van plan om deel te nemen in mijn eerste duathlon van dit weekend! De duathlon is vastgesteld op Fort De Soto, die is als de mooiste plek in Pinellas County, en het gaat om een 5K run, 10 km fietsen en nog een 5K run. Ik heb echt gegroeid in het aanbidden van de fietsen van de afgelopen paar maanden, dus ik kijk uit naar het hebben van de mogelijkheid om het samen te stellen met twee van mijn andere passies: het uitvoeren en concurrentie. Wens me geluk!