Wow! verenigde staten verslaat brazilië

Ik miste bijna de wedstrijd. We willen gewoon terug gekregen van onze lange runs op Fort De Soto en we dachten dat we te laat waren, dat de AMERIKAANSE vrouwen al had verloren. Brian draaide het toch, en ik was in het proces van het dumpen van zout, bezwete kleren lopen in de ring toen ik hoorde hem schreeuwen zo hard dat ik dacht dat hij misschien zijn gedaald iets op zijn teen. Ik kwam net op tijd om de vangst van de replay van Abby Wambach als ze stuurde een kop schieten in Brazilië net.

Pretty fucking geweldig, vooral als je bedenkt dat voetbal is een religie in Brazilië, terwijl hier mensen lijken echt dol op totdat ze elf en dan laten ze de jeugd competities in drommen om te gaan spelen andere sport-of ze kunnen gewoon het hele idee van de atletiek samen. (Dat is wat ik deed. Ik speelde een jaar van voetbal in de vijfde klas en ik was zo bang voor de bal te raken me in het gezicht en dus op mijn tenen krijgen van vastgelopen in mijn schoenplaatjes die ik afsluiten van het season ‘ s end.)

Ik ben niet helemaal zeker waarom voetbal heeft niet ooit opgepikt hier – hoewel ik hou van dat wk-koorts is uitgegroeid tot Een Ding – maar het eigenlijk zou moeten zijn groter. Ik bedoel, waarom zou je met Arena football, aka mini-voetbal is voetbal, of de bruiser van een oudere broer of zus, rugby?

Hoe dan ook, ik wilde alleen maar om pop-mijn hoofd op om te zeggen dat ik nog niet verlaten voor mijn kleine baby van een blog. Voor degenen onder u die niet weten wie mij in het echte leven, werk ik in het nieuws in centraal Florida, die het zonovergoten, met palmbomen bezaaide decor voor twee van de grootste verhalen in de natie van de afgelopen week: de laatste space shuttle lancering OOIT, en wat proef met een dame genaamd Casey, die je misschien nog iets over gehoord. (Raden welke ik gaf meer.) Resultaat is dat als ik links werken de meeste dagen, ik had nauwelijks de energie die nodig is om te kraken openen van een biertje en een zone voor eindeloze afleveringen van Law & Order, laat staan schrijven iets meer dan een Twitter update.

Dus ik zal het hebben van nieuwe content voor de blog vanaf morgen. Dank u voor uw geduld!