Zon-groet yoga bovenop ‘de scherf’

GapFit @ The View From The Shard-47

Deze week was ik uitgenodigd door de Kloof naar een bijzondere yoga-les. Het vond plaats 1016 voeten (310m) boven Londen de trottoirs, op de 69e verdieping van Europa ‘ s hoogste gebouw van De Scherf bij het krieken van de dag, om de zonsopgang te bekijken over een prachtige 360-graden uitzicht over Londen. Zeker niet uw gemiddelde bezwete bikram op de achtergrond! Gezien het weer was volkomen foutloos met een sliert van zachte waas aan de verre horizon, de spectaculaire natuurlijke achtergrond niet teleurstellen; Dit was heel eenvoudig de meest epische en magische verheffend yoga sessie die ik ooit heb gedaan! Voor de review en foto ‘ s hieronder…

COMPILATION

GapFit @ The View From The Shard-1

Toen ik aankwam op het station London Bridge, op 07:00, de Stad was bedreigend, gehuld en pitch black. Van ‘Het Beeld’, je kon zien dat de Londense aderlijk kleine wegen verlicht door miljoenen kerstboom lichtjes (hoewel eigenlijk straatlantaarns). Vervolgens om 07:45, in de hoogte, we begonnen de sessie door het wakker worden van de spieren, strekt zich uit in de ‘downward dog’ en dergelijke poses. Binnen een paar minuten, de zon begon langzaam te breken van de horizon, gooien uit een prachtige diep rode gloed, de opwarming van de lucht en de glazen kamer, we ‘ re in. Seconden later is het fonkelden als goud, als het is te zeggen: ‘goede morgen’ door de last van de mist, en tegen de tijd dat ik het gebouw verlaten het was een zonnige winterdag.

GapFit @ The View From The Shard-55

In waarheid, ik ben niet zo goed in yoga, en deze klasse was het een herinnering aan hoe relatief inflexibel ik werkelijk ben. Ik doe veel krachttraining en hoewel ik altijd strekken en het gebruik van de foam roller, ik denk dat een goede yoga sessie van een week zou doen mij wonderen. Dat was de reden waarom één van mijn 2014 Nieuwe Jaar resoluties is het verbeteren van mijn flexibiliteit door middel van deze oude Indiase oefening terug te gaan c.5000 jaar!! Naast de verbetering van de flexibiliteit zou kunnen helpen om kracht op te bouwen (vooral de kern), slijpen balans, en kan ook helpen bij mensen die last hebben van lagere rugpijn, hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, en algemene pijn.

Ik vind dat de focus op de ademhaling en de geest is van het grootste voordeel voor mij; waarom vraag je? "Zeker iedereen weet hoe om te ademen en te denken!?" Ja, maar dit is moeilijker dan het klinkt, en ik vind dat het bewustzijn van de ademhaling en gedachten helpt ons om ze te besturen. Het verwijderen van onnodige psychische klachten kan helpen bij het verbeteren van onze algehele welzijn, dat is de anti-stress en kan zelfs til de stemming. Dat, gecombineerd met een prachtig vergezicht zoals deze liet me tegelijkertijd opgefrist en ontspannen – een uniek gevoel dat ik alleen maar lijken in staat om van yoga!

Voor de gelegenheid GapFit royaal aangekleed me met een hele outfit die ik draag op de foto ‘ s. De kleren zijn zeer ‘Gap’ – ontspannen en comfortabel, met een sterke nadruk op aansprekende details. Ik vond vooral de zachte, satijnen gevoel van de broek en het leuke patroon af te drukken; een broek hebben de neiging om te ‘graven’ in je taille, maar het was alsof ik vergeten was ik het dragen van toepassing op alle – ze waren lekker!

GapFit @ The View From The Shard-58 GapFit @ The View From The Shard-41 GapFit @ The View From The Shard-32 GapFit @ The View From The Shard-6

(Gap ‘ s fotografie, geleverd door SuzyJay.com)

ALS U GRAAG DEZE POST, DAN ZOU U OOK GRAAG…

Daily Hiit Faya Fitness On Toast Girl Deadlift Blog Post Weights SQUARE

WAAROM DEADLIFT

Hiit Abs Session square

HIIT ABS HARD!

Functional Hiit workout square-1

FUNCTIONELE TRAINING

Fitness On Toast Faya Blog Sports Clothes Exercise and Fashion Post Kenwood House Sport Relief 2014 Charity Comic Relief Arm Rehab Resistance Band Exercises Strength Muscle-SQUARE

SCHOUDER REVALIDATIE