Boston-marathon, hier kom ik aan!

boston-confirmation' /2015/11/boston-confirmation.jpg?w=470&h=470 470w, /2015/11/boston-confirmation.jpg?w=940&h=940 940w, /2015/11/boston-confirmation.jpg?w=150&h=150 150w, /2015/11/boston-confirmation.jpg?w=300&h=300 300w, /2015/11/boston-confirmation.jpg?w=768&h=768 768wAls u veel lopers op social media, u hebt waarschijnlijk gemerkt dat veel van hen het posten van foto ‘ s zoals deze de laatste tijd. Ik was geen uitzondering. Ik heb letterlijk deed enthousiast baby dance wanneer Brian stuurde me een foto van de envelop. (Ik ben zo blij dat niemand om me op het werk op het moment.) En toen ik thuis kwam later die nacht en opende de envelop? Kippenvel over mijn hele verdomde lichaam.

En natuurlijk heb ik direct geplaatst een foto op Instagram en Facebook. Daarna heb ik opnieuw ingericht mijn inspirerende materialen op mijn koelkast en postte een foto van dat. En toen zat ik daar en keek er onder het genot van een glas wijn. Het is er voor twee dagen en elke keer loop ik langs de koelkast, ik stop en staar naar het voor een paar seconden.

Ik blijf denken dat als dit is hoe ik me nu voel bij elke stap van het proces – de finish van mijn kwalificatie race, om de acceptatie van e-mail, het boeken van mijn hotel en vlucht, het verkrijgen van de bevestiging van acceptatie in de e – mail- dan kon ik heel goed gewoon een totale vreugde en geluk kernsmelting zodra ik ben eigenlijk op de race. Denk dat Kristen Bell + een luiaard en vervolgens vermenigvuldigen met een duizend. Waarschijnlijk zelfs gewoon kopen die jas voldoende zal zijn om me aan het huilen. (Geen schaamte in mijn cry-game.)

This is how I do fitspo.' /2015/11/fridge-fitspo.jpg?w=470&h=470 470w, /2015/11/fridge-fitspo.jpg?w=940&h=940 940w, /2015/11/fridge-fitspo.jpg?w=150&h=150 150w, /2015/11/fridge-fitspo.jpg?w=300&h=300 300w, /2015/11/fridge-fitspo.jpg?w=768&h=768 768w

Dit is hoe ik het doe fitspo.

Uiteraard heb ik veel gevoelens over dit, als iemand zou hebben met betrekking tot een doel, ze hadden gewerkt aan het bereiken van een aantal jaren. Plus, er is geen ontkennen van de emotionele en mythologische pak die Boston op ons heeft afstand lopers. Maar er zijn andere dingen te doen hier, dingen die te maken hebben met Boston zelf en wat het voorstelt in mijn persoonlijke geschiedenis.

Voor een korte periode van tijd, toen ik negentien jaar was, woonde ik in Boston eigenlijk, Brighton, om precies te zijn. Mijn nu-ex-partner was een student aan het Boston College, en ik was het leven in Oklahoma. Ik had altijd al willen wonen in een grote stad, als een student van de middelbare school, ik dacht dat college zou mijn manier om dat te laten gebeuren, maar in plaats daarvan belandde ik bij de Universiteit van Oklahoma. Terwijl Norman was aanzienlijk groter dan Ponca City, dat is waar ik zou gegaan naar de middelbare school, maar het ontbrak de grote stad glamour van plaatsen als Chicago, Los Angeles, New York.

Dus toen mijn ex-partner en ik besloten dat we wilden samen te leven na een paar maanden van lange-afstand dating, wist ik precies wat te doen. Ik ging niet meer naar college, pak alles wat ik bezit en reed met mijn shitty Honda Civic in het hele land om te leven in de off-campus huisvesting voor studenten in Boston.

Ik had deze fantasie over hoe het zou zijn om te leven in een grote stad, iets dat de betrokken zien coole muziek en het dragen van koele kleding en het hebben van een koele groep van vrienden en het leiden van een zeer koele leven. Het was allemaal heel vaag, en dat is precies wat ik zou verwachten van een meisje die had haar hele leven in plaatsen als kleine stad Oklahoma en in de voorsteden van Utah.

Het duurde slechts een paar weken voordat ik doorhad hoe ver mijn fantasie was van mijn nieuwe werkelijkheid. Ik vond het onmogelijk om vrienden te maken. Ik paste niet in met het Boston College meisjes, die droegen allemaal dezelfde zwarte boot-cut Express broek en die alle geluisterd naar de Dave Matthews Band. Ik was koud de hele tijd. Ik kon nooit een parkeerplaats te vinden. Mijn smerige kelder appartement was belachelijk duur, en ik gedeeld met drie college jongens die blijkbaar raakte nooit een kan van Ajax in hun leven.

En mijn partner…goed, ik leerde al snel hadden we niets gemeen, en dat hij niet bereid was om de bocht nog een beetje. Hier is een voorbeeld: ik uren gespendeerd aan het kijken college hockey, zelfs het rijden up-to-Maine en naar Wisconsin om te juichen voor het team, maar als ik tickets gekocht heeft voor een van Liz Phair laten zien dat viel samen met een hockey spel, weigerde hij in te gaan, dus ik reed naar Providence staan, keek naar de show alleen en reed alleen thuis.

Maar echt, dat was niet eens het ergste. Het ergste was dat ik leerde al snel dat mijn romantische, gepassioneerde vriend had een veel donkerdere kant. Ik had een glimp gezien van toen we op lange afstand, maar met mijn onervaren tiener zelf geïnterpreteerd als "romantisch" en "het bewijs dat hij houdt van mij" en "hij wil gewoon met me alle tijd."

Maar dan sloeg hij eigenlijk mij. En hij sloeg me weer. En ik sloeg hem terug. En hij gooide een Mountain Dew in mijn hoofd. En hij aangepakt me naar beneden de trap af naar ons appartement. En ik spuug in zijn gezicht. En hij haalde een boek dat ik aan het lezen was, omdat ik niet aandacht te besteden aan hem. En…en…en…

Mijn fantasie van een nieuw leven waar ik zou de verfijnde, wereldse Caitlin ik wilde worden veranderd in een echte wakende nachtmerrie. Heb ik niet verlaten voor een heleboel redenen, maar de belangrijkste was dat ik was te trots om toe te geven dat dingen niet had werkte de manier waarop ik wilde. Dus ik bleef.

Ik heb momenten van rust, meestal rijden de T alleen, heen en weer naar de baan die ik had genomen met een belasting op software bedrijf in Harvard Square. Ik zet mijn koptelefoon op, leun met mijn hoofd tegen het glas en kijk naar de lichten van Boston voorbij, gevoel voor altijd afgesneden van wat beloven de stad had een keer aangehouden voor mij. Tot op de dag, als ik luister naar Beth Orton ‘ s "middenberm" ik ben meteen terug naar die gestolen momenten van rust, momenten waar ik kon doen alsof ik was een onbezorgde meisje uit de stad en niet een bang land muis.

Ik wilde zo veel uit Boston, maar Boston had grondig mij ontzegd. En tegen de tijd dat we vertrokken Massachusetts een paar jaar later, ik was een droeviger meisje, met niet al te veel optimisme links in mij. Het was te veel voor mij om te gaan, dus ik had geleerd mezelf te verdoven. Er was een regel in een Lepel song – "Hoe komt ze voelt zich zo weggespoeld op zo een jonge leeftijd?" – dat voelde alsof het is geschreven voor mijn leven, voor mij. Het duurde enkele meer verloren jaren in Florida voordat ik eindelijk begonnen om het goede te doen door mezelf – het verlaten van de relatie, terug te gaan naar college, te stoppen met al mijn slechte gewoonten, in therapie, het maken van echte vrienden, verzorging van mijn lichaam en mijn geest.

In mijn gedachten, Boston gaat niet alleen over het instellen van een onmogelijk doel en de realisatie ervan, maar het is ook erg veel over. Het is veel persoonlijker dan dat. Het gaat over de terugkeer naar de plaats van een misdrijf dat is gepleegd tegen mijn hart en mijn ziel en het herstellen van dat gevoel van verwondering en de mogelijkheid om een plaats die is de site van zoveel ellende in mijn leven. Ik zou zo graag wilde, en deze keer heb ik misschien wel in staat om het te krijgen.

Ik ga terug naar Boston als een compleet andere vrouw dan ik was toen ik in 2001, iemand die sterker en trotser dan ik al was, en ik kan niet denken aan een betere manier om te toon dat dan door de Boston Marathon lopen.