De één – en worst – tijd heb ik geprobeerd een sapvasten

Ik ga gewoon verder gaan en zeggen dat het – ik heb geen idee waarom iedereen is het nemen van gezondheid en wellness advies van Gwyneth Paltrow. Immers, zij is één van de belangrijkste redenen dat we te maken hebben met de maar liefst idiotie van de Tracy Anderson Method (die echt moeten worden omgedoopt tot de "Spieren zijn Lelijk Tee-Hee-Methode"). Dat alleen al zou moeten leiden tot diskwalificatie haar ooit wordt beschouwd als een expert op iets, ooit.

Niet jezelf pijn er, dames.

Maar in het geval u nodig een andere reden, heb ik te bieden: de ROMMEL te reinigen.

De ROMMEL cleanse is een 21-dagen programma dat heeft zijn aanhangers verstikking neer schudt van rijst zemelen en rijst siroop twee keer per dag, plus een handvol van enzymen, extracten en blaft. (Maak je geen zorgen, je krijgt om de lunch te eten, zo lang als het afkomstig is van een "lijst van voedingsmiddelen’, dus u zal niet worden helemaal gek van de honger.) Ik controleerde de voedingswaarde informatie, en eerlijk gezegd ik weet niet of deze zijn typefouten of niet, maar ik ben vrij zeker dat het niet iets slechts negen calorieën?

Hier is het beste deel: al deze rijst poeders en ingekapseld schors enzymen alleen zal u terug $425. (Recessie? Welke recessie?)

Ik zou graag denken dat het moet gaan zonder te zeggen dat een cleanse is echt niet nodig. Miljoenen jaren van evolutie hebben ons deze ingebouwde reinigt genaamd "nieren" en ook "levers." En als uw nieren en lever zijn niet functioneel? Wilt u misschien overwegen het sluiten van het tabblad voor de ROMMEL te reinigen en in te bellen op uw freaking arts. Ik ben gewoon te zeggen.

Maar zo leuk als het is om plezier te maken van Gwyneth Paltrow ‘ s te reinigen, het leidt me om te voelen als ik zou moeten maken van een bekentenis. Want er was eens een tijd dat ik zou hebben gezien de ROMMEL reinigen met meer dan alleen de stomverbaasde scepsis die het verdient. Er was een tijd wanneer ik zou misschien zelfs overwogen om het te doen. Het enige dat zou hebben gestaan in mijn manier was de $425 prijskaartje.

Ik ben het helemaal keek tijdens mijn sapvasten. Behalve niet lachen. En met de dood, moorddadige ogen.

Ik herinner me nog mijn poging tot een sapvasten zo duidelijk als het glas zat recht tegenover me. Ik was in mijn vroege jaren ‘ 20 in de tijd, en mijn inmiddels ex-man had het in zijn hoofd dat hij dat nodig is om gewicht te verliezen. Dit was een regelmatige gebeurtenis in ons leven, als we zouden gaan voor een aantal maanden aan een stuk, waar we nooit iets deed meer inspannend dan pas de bong heen en weer en misschien echt opgewonden tijdens het spelen Madden, en dan op een dag zou hij wakker worden en besluiten dat we nodig hadden om alles te veranderen, zodat hij kon gewicht te verliezen.

Maar hij wilde nooit veranderen de manier waarop hij at, en hij was niet echt geïnteresseerd in trainen. Hij wilde gewoon zijn slanke en gesneden, net als hij op de middelbare school, en hij wilde om het te doen zo snel mogelijk. Dus hij zou dingen doen, zoals eten tabletten van chitosan voor het eten van fast food (omdat de chitosan werd verondersteld om het vet wordt geabsorbeerd in zijn lichaam). Er waren een paar weken, wanneer hij zou kauwen tot beten van zijn Big Mac, dan spit het in de vuilnisbak. Achteraf besef ik dat dit was wat ernstig verstoord eetgedrag, maar op het moment dat ik dacht dat het was bruto. Want, hé, het geheel was!

Op een dag, na het luisteren naar Robin Quivers praten over het doen van die cayenne peper en citroensap reinigen op de Howard Stern Show, besloot hij dat we moeten doen de Hollywood 48-Uurs Wonder Dieet. Ik, de ondersteunende vrouw, afgesproken om mee te gaan met het. Immers, ik dacht dat een sap reinigen misschien kon het tegengaan van alle van de bong hars en hop en gebakken kaas verstopping van mijn lichaam de verschillende onderdelen.

We gooide $40 voor twee flessen van de spullen en zet ze opzij een weekend waar we zouden niets anders doen dan het sapvasten. Het plan voor vier gram van de vaag wortel-sinaasappelsap-op zoek concentraat gemengd met vier ounce van gebotteld water, en toen waren we drinken het elke vier uur. Aan het einde van de twee dagen waren onze lichamen geacht te worden slanker, sparklinger en beter uit in een strakke jeans.

De volgende zaterdag, we zijn ontstaan voor onze ritueel wake-n-bak (god we waren ZO ‘ stoners) en toen kwamen we aan de slag met de reiniging van onszelf. Wij zorgvuldig gemeten vier gram van het water en vier ons van concentraat, gemengde ze op en begon het drinken van het sap, dat was een soort van oranje en smaakte niet zo groot. Ik kan me niet herinneren de exacte smaak hoorn des overvloeds, dan was ik niet zo blij om te weten dat het sap zou mijn enige voedsel voor de komende 48 uur.

Minder dan een uur voorbij voordat ik besefte dat ik aan het denken over al het voedsel in de keuken. Het was een vreemde zaak, want ik was nooit veel van een ontbijt-eter en in feite kon gaan tot het middaguur zonder te eten, maar hier was het tien uur en ik was al bezig met een mentale inventaris van de inhoud van de voorraadkast. Nog een uur ging voorbij, en ik vond mezelf dwalen in de buurt van de keuken en kijkt verlangend naar de koelkast, dat was plagen me met zijn beloften van augurken en lunch vlees en het overgebleven macaroni met tonijn salade.

Je weet hoe het toen we kinderen waren, betaalden we geen oog voor de mensen die het woord op ons totdat zij had het woord van iemand anders? En dan bijna onmiddellijk, zijn we geobsedeerd door het feit dat die persoon niet langer een oogje op ons? (Of was dit gewoon aan mij?) Ik had eten voor lief mijn hele leven, had gewoon gedacht dat het zou er wanneer ik maar wilde en dat ik kon eten als ik wilde, maar nu dat het off-limits voor mij, het was alles wat ik kon denken.

De vier-uur mark van ons zitten in de voorkant van een digitale klok te staren als een paar gehoorzame honden, wacht dan tot de hit van de vooraf ingestelde tijd. Zodra de nummers veranderd, we liepen naar de keuken en de gemengde tot onze volgende batch van sap-dronk. Ik heb geprobeerd om een slokje te nemen, maar ik had zo ‘ n honger dat ik uiteindelijk zuipende. Toen ik het glas naar beneden, ik voelde me zo misselijk met mijn gebrek aan zelfbeheersing. En het ergste van al, was ik nog steeds honger.

Een paar uur later, na een rare niet-nap in die ik gewoon geflopt rond op het bed als een ongeduldig vis, stond ik op en tempo rond het appartement. Ik pakte een boek, zag niets, maar het woord "eten" op alle pagina ‘ s, dan zet het neer. Ik ging in de huiskamer televisie te kijken, maar vond mezelf abnormaal gericht op elke reclame voor fast-food, elke scène die betrokken te eten. Uiteindelijk heb ik het breken van het vasten en het roken van een sigaret. Het was ofwel dat of het dragen van een groef in de vloer van de keuken door de pure kracht van mijn angstige en telgang.

Eindelijk zijn We tot acht uur, en ik helaas mijn sap gedronken-slib naar beneden terwijl je zit ongeïnteresseerd op de bank. Alles irriteerde me – de airconditioner, het gezoem van de televisie, mijn huid, maar ik was te moe en chagrijnig om iets te doen.

De duisternis viel en vond ons liggend op de bank, starend naar de TV. Ik dacht dat het een andere dag als deze, waar ik wilde niets anders meer dan de pick-up van de koelkast en tilt de inhoud rechtstreeks in mijn mond, en ik voelde de tranen branden in mijn ogen. Hij moet zijn geweest hetzelfde te denken, omdat we keken elkaar aan met een glazige, geirriteerde ogen en bijna tegelijkertijd zei: "Fuck this shit."

Daarna kregen we van de bank af, marcheerden naar buiten en ging naar de dichtstbijzijnde McDonald ‘ s, waar we opgepikt Big Mac-Waarde van Maaltijden, het maakte een korte stop in het nabijgelegen 7-11 te kopen wat bier. Wij thuis kwam, ging zitten en onverschrokken onszelf totdat we in slaap vielen.

De volgende ochtend, we goot de rest van het sap in de afvoer. Geen van ons verloren één pond. In feite, als ik me goed herinner, ik kreeg twee.

Sapvasten aanhangers zou kunnen zeggen dat ik zou hebben gekregen meer uit als ik had geplakt met het de gehele weg, of misschien als ik had toevertrouwd aan een ander, of misschien als ik had gemaakt van mijn eigen sappen, of blah blah blah blah blah.

Dat is gewoon een afleiding van waar het echt om gaat, is dat een goede gezondheid is niet iets dat je kunt bereiken door het onthouden van vast voedsel voor 48 uur of 21 dagen, of wat dan ook. Het is niet iets dat kan worden gekocht in de vorm van pillen of poeders. Het gaat over een engagement om veranderingen in je levensstijl die je daadwerkelijk kunt onderhouden gedurende uw gehele leven.

Het is zo verleidelijk om te denken dat een leven van slechte gewoonten kunnen worden teruggenomen via een snelle of een te reinigen, en het is verleidelijk omdat het lijkt makkelijk. Maar weet je wat? Het is niet makkelijk om niet te eten. Het is echt heel erg moeilijk. Wij zijn veel beter af alleen het maken van betere keuzes in onze dag-tot-dag leven, en niet alleen omdat het gezonder is, maar ook omdat het makkelijker is. Ja, ik heb het gezegd – makkelijker. Ik heb het eten redelijk schoon voor een paar jaar nu, en nooit een keer heb ik het gevoel zo beroofd toen ik dat deed was ik in de laatste uren van mijn mislukte poging van die sapvasten.

Zo, ik ben chalking tot een les geleerd. Parafraseer de late, grote David Foster Wallace, het was een zogenaamd gezonde ding zal ik nooit meer doen.